18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Copa América - Uruguay - Analyse

Opdateret
Peter Arnholdt Peter Arnholdt
Skribent, scout og guide. Jeg bor i Belo Horizonte og var på Mineirão d. 8. juli 2014, da tyskerne bankede brasserne med 7-1. SoMe-styrmand for BetXpert siden februar 2023 og ejer af portalen Brasserbloggen, hvorfra jeg mandsopdækker brasiliansk fodbold.
Vis mere
Vis mindre

Kampprogram, Uruguay

Mandag 24. juni 2024

03:00 Uruguay - Panama


Fredag 28. juni 2024

03:00 Uruguay - Bolivia


Tirsdag 2. juli 2024

03:00 USA - Uruguay


Fuldt kampprogram

Uruguay kan snuppe Copa América-trofæet

Vi skal holde godt øje med velspillende Uruguay under ledelse af den erfarne træner Marcelo Bielsa. Uruguay er kendt for deres kollektiv og fightervilje og de har kvaliteterne til at gå hele vejen.

Med José María Giménez fra Atlético Madrid og Ronald Araújo fra Barcelona har Uruguay et af de stærkeste defensive makkerpar ved årets Copa América-turnering. Alligevel er det sandsynligvis offensiven, som vil stjæle overskrifterne for Uruguay spiller forrygende flot og angrebsivrig fodbold i den velkendte Bielsa-stil.

Der er store forventninger til Real Madrids Federico Valverde og Darwin Núñez fra Liverpool. Uruguay ligner en giftig kandidat til at vinde Copa América og tage trofæet med hjem til Montevideo.

.

Første gruppekamp for Uruguay bliver mod Panama, hvorefter de skal møde Bolivia. Det forventes at sidste gruppekamp mod værterne USA vil blive den direkte kamp om førstepladsen i Gruppe C.

Odds på Uruguay

Vinder Højeste odds Bookmaker
Uruguay vinder Copa América 6,00
Uruguay vinder Gruppe C 1,75
Uruguay går videre fra Gruppe C 1,05

Træner: Marcelo Bielsa

Argentineren Marcelo Bielsa er en af de helt store trænerpersonligheder. 'O Loco' overtog det uruguayanske landshold i maj 2023, og han har ført 'La Celeste' på ret spor med fire sejre, en uafgjort og et nederlag i seks VM-kvalkampe.

Uruguay har under Bielsa gennemført et lille generationsskifte. Rutinerede Cavani og Luís Suárez er ikke længere startere, og senest har målmandsveteranen Muslera meddelt, at han stopper sin imponerende landsholdskarriere. Nu hedder de nye stjerner Araújo, Valverde samt topscorer Darwin Nunez.

Stjernespiller: Federico Valverde

Federico Valverde er en sand leder og kørt i stilling til at indtage en hovedrolle ved Copa América med sit pasningsflow, store arbejdsradius samt et dybdeløb, som skærer igennem de fleste forsvar.

Player to watch: Darwin Núñez

Liverpool-angriberen deler vandene. Darwin Núñez' speed og uforudsigelighed gør ham umulig at holde fra chancer, men problemet er, at han brænder for meget. Det har været dyrt i den engelske storklub, hvor kritikken til tider har været hård.

Der er ikke så mange, der sætter spørgsmålstegn ved Darwin Núñez på landsholdet. Han er topscorer i den sydamerikanske VM-kvalifikationsturnering med fem fuldtræffere efter seks spillede runder.

Foto: PABLO PORCIUNCULA / AFP

Seneste resultater ved Copa América

Copa América 2011: Guld
Copa América 2015: Kvartfinaler
Copa América 2016: Gruppespillet
Copa América 2019: Kvartfinaler
Copa América 2021: Kvartfinaler

Kampprogram, Uruguay

Mandag 24. juni 2024

03:00 Uruguay - Panama


Fredag 28. juni 2024

03:00 Uruguay - Bolivia


Tirsdag 2. juli 2024

03:00 USA - Uruguay


Kampprogram, Copa América

Kommentarer

Feedback