18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Copa América - Mexico - Analyse

Opdateret
Peter Arnholdt Peter Arnholdt
Skribent, scout og guide. Jeg bor i Belo Horizonte og var på Mineirão d. 8. juli 2014, da tyskerne bankede brasserne med 7-1. SoMe-styrmand for BetXpert siden februar 2023 og ejer af portalen Brasserbloggen, hvorfra jeg mandsopdækker brasiliansk fodbold.
Vis mere
Vis mindre

Kampprogram, Mexico

Torsdag 27. juni 2024

03:00 Venezuela - Mexico


Mandag 1. juli 2024

02:00 Mexico - Ecuador


Fuldt kampprogram

Mexico jagter førstepladsen

Tæt på perfekt lodtrækning for Mexico, der forventes at skulle kæmpe mod Ecuador om førstepladsen i Gruppe B. Og førstepladsen kan blive vanvittig vigtig, da det kan betyde, at man undgår at møde Argentina i kvartfinalerne.

Præstationerne har været ustabile for det mexicanske landshold, hvor landstræner Jaime Lozano stadig forsøger at finde rette taktik og startformation.

Opbakningen fra lægterne skal ikke undervurderes og kan bringe Mexico i en rolle som dark horse, der med stærk kollektiv og hurtige profiler kan overraske favoritholdene.

.

Mexico skal være klar fra første kamp og der er ingen lette kampe i gruppespillet. Med en angrebsivrig spillestil kan Mexico sørge for at vi får masser af underholdning i kampene i Gruppe B.

Copa America odds: Mexico

Vinder Højeste odds Bookmaker
Mexico vinder Copa America 12,00
Mexico vinder Gruppe B 2,10
Mexico går videre fra Gruppe B 1,22

Træner: Jaime Lozano

Jaime Lozano blev ny landstræner for Mexico efter Nations League Finals i juni 2023. Det lykkedes Jaime Lozano, at føre Mexico til tops ved Gold Cup 2023, hvor det blev til en finalesejr på 1-0 over Panama.

Stjernespiller: Santiago Giménez

Det går forrygende for Feyenoord-angriberen Santiago Giménez, der scorer mål på samlebånd i den hollandske liga. Santiago Giménez scorede 31 mål i 2023, og dermed slog han Luis Suarezs rekord for antal mål på et kalenderår. 

I landsholdstrøjen er det indtil videre blevet til 4 mål i 28 landskampe, men Santiago Giménez kommer ind til Copa América som største offensive trussel i den mexicanske trup. 

Player to watch: Edson Álvarez

Skal Mexico have succes ved Copa América, så skal den 26-årige West Ham-spiller Edson Álvarez løfte ansvaret som balancespillere, der sikrer sammenhæng mellem kæderne. 

Edson Álvarez er en af de mere rutinerede på det mexicanske hold og er noteret for 76 landskampe.

Foto: GLYN KIRK / AFP

Seneste resultater ved Copa América

Copa América 2011: Gruppespillet
Copa América 2015: Gruppespillet
Copa América 2016: Kvartfinaler
Copa América 2019: Deltog ikke
Copa América 2021: Deltog ikke

Kampprogram, Mexico

Torsdag 27. juni 2024

03:00 Venezuela - Mexico


Mandag 1. juli 2024

02:00 Mexico - Ecuador


Kampprogram, Copa América

Kommentarer

Feedback