18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Copa América - Brasilien - Analyse

Opdateret
Peter Arnholdt Peter Arnholdt
Skribent, scout og guide. Jeg bor i Belo Horizonte og var på Mineirão d. 8. juli 2014, da tyskerne bankede brasserne med 7-1. SoMe-styrmand for BetXpert siden februar 2023 og ejer af portalen Brasserbloggen, hvorfra jeg mandsopdækker brasiliansk fodbold.
Vis mere
Vis mindre

Kampprogram, Brasilien

Lørdag 29. juni 2024

03:00 Paraguay - Brasilien


Onsdag 3. juli 2024

03:00 Brasilien - Colombia


Tirsdag 25. juni 2024

03:00 Brasilien - Costa Rica


Fuldt kampprogram

Brasilien vil tilbage på Copa América-tronen

Brasilien skal tilbage på sejrskurs efter skuffende præstationer i den sydamerikanske VM-kvalifikation. Nu er nationen med de fem verdensmesterskaber i bæltet klar til at sætte især de regerende verdens- og Copa América-mester fra Argentina på plads.

Brasserne er uden Neymar, og så må vi se om Vinícius Júnior kan fylde skoene ud godt hjulpet af Rodrygo. Fra baghjul finder vi stortalentet Endrick, som fik sit landsholdsgennembrud med mål mod England og Spanien.

Den nytiltrådte landstræner Dorival Júnior kom godt fra start i marts måned med en sejr over England og remis mod Spanien til trods for afbud fra et halvt hold, men til Copa América skal alle stjernerne gerne være klar; lige med undtagelse af Neymar.

Et Brasilien i stærkeste opstilling vil være favorit i alle kampe; lige bortset fra et opgør mod Argentina. Truppen er stærk, men savner noget på backpositionerne. Landsholdet har også savnet en ægte 9'er, men han kan være på vej i Endrick.

.

Det kan blive Vinícius Júniors Copa América, men det kræver, at Real Madrid-stjernen finder den mentale balance. Den 24-årige kantangriber kan levere det ypperste med sine fart og driblinger, men han kan også lade sig hyle ud af den, når modstanderne går hårdt til ham.

Copa America odds: Brasilien

Vinder Højeste odds Bookmaker
Brasilien vinder Copa América 3,25
Brasilien vinder Gruppe D 1,40
Brasilien går videre fra Gruppe D 1,08

Landstræner: Dorival Júnior

Dorival Júnior er en rutineret ræv, som senest fik kæmpe succes i storklubberne Flamengo og São Paulo. Han er en pragmatisk træner, som er god til mandskabsbehandling, og det er en styrke med en stjernebesat trup.

Stjernespiller: Vinícius Júnior

´Vini' kan måske blive Brasiliens næste guldboldvinder, og han må bære meget på sine skuldre. Vi mangler endnu at se ham præstere på samme niveau på landsholdet som i Real Madrid, men det er et spørgsmål om tid

Player to watch: Endrick

Det nye brasilianske fænom er bare på vej mod de 18 år, men det er Endrick, som skal løfte den tunge arv på landsholdet og få nationen til at mindes de store 9'ere såsom Ronaldo, Adriano m.fl. Fremtiden hedder Real Madrid og en plads i startopstillingen for Brasilien.

Foto: Nelson Almeida/AFP

Seneste resultater ved Copa América

Copa América 2011: Kvartfinale
Copa América 2015: Kvartfinale
Copa América 2016: Gruppespillet
Copa América 2019: Guld
Copa América 2021: Sølv

Kampprogram, Brasilien

Lørdag 29. juni 2024

03:00 Paraguay - Brasilien


Onsdag 3. juli 2024

03:00 Brasilien - Colombia


Tirsdag 25. juni 2024

03:00 Brasilien - Costa Rica


Kampprogram, Copa América

Kommentarer

Feedback