18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Copa América - Canada - Analyse

Opdateret
Peter Arnholdt Peter Arnholdt
Skribent, scout og guide. Jeg bor i Belo Horizonte og var på Mineirão d. 8. juli 2014, da tyskerne bankede brasserne med 7-1. SoMe-styrmand for BetXpert siden februar 2023 og ejer af portalen Brasserbloggen, hvorfra jeg mandsopdækker brasiliansk fodbold.
Vis mere
Vis mindre

Kampprogram, Canada

Onsdag 26. juni 2024

00:00 Peru - Canada


Søndag 30. juni 2024

02:00 Canada - Chile


Fuldt kampprogram

Kan Canada overraske ved Copa América?

Det ser svært ud for Canada, der starter med at møde Argentina i åbningskampen. Der er gode spillere på det canadiske hold, hvor der særligt er forventning om, at holdets største stjerner Alphonso Davies fra Bayern München samt Lille-angriber Jonathan David tager ansvar og går forrest.

Det blev til tre nederlag i gruppekampene ved VM 2022, men Canada kan tage noget erfaring med fra VM-slutrunden i Qatar. Canada fik vist lidt af deres kvaliteter i Qatar, men samtidig også at der mangler noget bredde og defensiv stabilitet.

.

Det kan bestemt blive tætte kampe mod både Peru og Chile og det vil ikke være en overraskelse, hvis canadierne ender med at gå videre fra gruppespillet. Vi kan forvente en intens opgør i sidste grupperunde, hvor Canada møder Chile på Inter&Co Stadium, Orlando, Florida.

Copa America odds: Canada

Vinder Højeste odds Bookmaker
Canada vinder Copa América 67,00
Canada vinder Gruppe A 15,00
Canada går videre fra Gruppe A 3,50

Træner: Jesse Marsch

Den 50-årige amerikaner Jesse Marsch kan godt en træner, som kan forløse det canadiske potentiale. Han har kun haft to kampe i spidsen for Canada, men er allerede godt i gang med at implementere sin spillestil, som er meget inspireret af tiden i Red Bull-klubberne. Marsch havde stor succes med sin højoktan fodbold i Red Bull Salzburg, mens resultaterne ikke var tilfredsstillende i hverken RB Leipzig og Leeds United. Der er naturligvis fokus på VM 2026, hvor Canada er medvært, men Copa América bliver en vigtig test for Marschs projekt.

Stjernespiller: Alphonso Davies

Den 23-årige Alphonso Davies har spillet 45 landskampe og kommer med masser af erfaring fra Bundesligaen og Champions League for Bayern München, hvor han har imponeret med fart, godt overblik og offensive kvaliteter.

Der er langt mellem de helt store stjerner på det canadiske landshold, men Alphonso Davies kan levere de kampafgørende aktioner. 

Player to watch: Jonathan David

Lille-angriberen Jonathan David er en af de giftigste angribere i den franske Ligue 1 og kan blive den store offensive profil for Canada i Copa América-kampene.

Den 24-årige angriber scorede 24 mål i 37 ligakampe for Lille i sidste sæson og i landsholdstrøjen er det blevet til 26 mål i 48 kampe fra Jonathan David.

Foto: Vaughn Ridley / Getty Images via AFP

Kvalifikation til Copa América

Den 23. marts 2024 vandt Canada med 2-0 over Trinidad og Tobago i play off-finalen til Copa América. Målene blev scoret af Cyle Larin og Jacob Shaffelburg.

Kampprogram, Canada

Onsdag 26. juni 2024

00:00 Peru - Canada


Søndag 30. juni 2024

02:00 Canada - Chile


Kampprogram, Copa América

Kommentarer

Feedback