18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Copa América TV Guide: Her kan du se alle kampe

Opdateret
Peter Arnholdt Peter Arnholdt
Skribent, scout og guide. Jeg bor i Belo Horizonte og var på Mineirão d. 8. juli 2014, da tyskerne bankede brasserne med 7-1. SoMe-styrmand for BetXpert siden februar 2023 og ejer af portalen Brasserbloggen, hvorfra jeg mandsopdækker brasiliansk fodbold.
Vis mere
Vis mindre

Copa America 2024 byder på fantastisk fodboldoplevelser og du kan være med hele vejen med gratis livestream af samtlige kampe. Vi får en fodboldsommer i selskab med superstjerner som Messi, Vinicius Jr. Darwin Núñez og Enzo Fernandez. Alle fodboldtossede natteravne kan se frem en masse Copa América-lækkerier. Se vores TV- og livestream guide her.  

Vi får masser af dramatik og spænding, når Copa America-holdene brager sammen på de amerikanske stadions. Der er åbningskamp den 21. juni, mens finalen afvikles på den 14. juli i Miami.

Copa América Live streaming hos LeoVegas

LeoVegas er stolte over at kunne præsentere sport i verdensklasse og du får det bedste af det bedste med gratis live streaming af kampene ved Copa América.

Har du spilkonto hos LeoVegas, så har du adgang til gratis livestream i høj kvalitet til samtlige Copa América-kampe samt en lang række andre fodboldkampe.

Sådan finder du live streaming

  1. Log ind eller opret konto hos LeoVegas
  2. Gå til Live-odds ved kampstart
  3. Tryk på Play-knappen ved den ønskede Copa América-kamp.

Alle kampe markeret med den orange ‘play’ knap kan live streames.

Få en oversigt over fodbold på TV samt guide til livestream

Se Copa America livestream hos Unibet

Den populære bookmaker Unibet er blandt de førende indenfor live streaming med deres revolutionerende BetStream Live. Har får du masser af gode liveodds og stream i høj kvalitet.

Der er fokus på brugervenlighed hos Unibet, så du kommer hurtigt og nemt i gang med at se direkte stream fra kampene.

Guide til livestream

  • Gå til Unibet
  • Tryk på "Liveodds".
  • Find den ønskede Copa América kamp under "Fodbold"
  • Tryk på afspilningsikonet - så er livestream klar

Har du en spilkonto hos Unibet, så kan du registerer dig ved at trykke på ”Opret konto” i højre hjørne af skærmen hos Unibet. Det tager ganske få minutter at oprette sig.

Herefter er du sikret masser af fantastiske livestreams. Ikke blot til Copa América-kampene, men også til et væld af andre opgør og ligaer.

Og så længe du har penge stående på din bettingkonto, er du sikret muligheden for at se gratis live streaming hos Unibet.

Livestream Copa América hos Unibet

Feedback