18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Champions League Gruppe H 23/24 - Holdene, oddsene og styrkerne i CL Gruppe H.

Opdateret
BetXpert TipsEkspert BetXpert Tips
Spilforslag leveret af denne profil er udvalgt af tipredaktør Frank Pilantra og BetXpert-redaktionen.
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+

Det er blevet tid til den sidste gruppe i vores gennemgang og spiltips til Champions League 2023/24. Barcelona er oddssætternes favorit til at vinde gruppen. Bag catalanerne finder vi Porto som den største udfordrer til gruppesejren. Shakhtar Donetsk kan selvfølgelig præstere fra deres nye hjemmebane i CL i Hamborg. Royal Antwerp har også et vist potentiale, men de bør sigte efter tredjepladsen her med svenske Jacob Ondrejka på holdet.

Spil på Champions League hos Expekt

Odds på at vinde Gruppe H - Champions League 2023/24

Se oddsene i tabellen nedenfor på, hvem der er favoritter til at vinde Gruppe H.

Sådan afgøres gruppe H i Champions League 2023/24

Som sædvanlig mødes alle hold i Gruppe H hjemme og ude. Det betyder seks kampe i alt for hvert hold. Royal Antwerp rejser til Barcelona i gruppens første runde. Bemærk, at hjemmeholdet ikke spiller på Camp Nou på grund af renovering. I mellemtiden er Sjachtar vært for Porto på deres midlertidige hjemmebane Volksparkstadion i Hamborg i Nordtyskland. De to bedst placerede hold i slutningen af gruppen går videre til CL's 16. runde. Holdet på tredjepladsen får en ny chance i Europa League. Det hold, der slutter sidst i gruppe H, må sige farvel til europæisk spil resten af sæsonen.

Tabel for gruppe H

Spilforslag: Vinder af Champions League gruppe H

Barca ser stærkere og stærkere ud for hvert år under Xavis ledelse. Og vi tror ikke, at nogen af de andre hold kan true deres vej til gruppesejren. Sjachtar og Antwerpen kan muligvis give Porto kamp til stregen om andenpladsen. Men vi ser det ikke som sandsynligt. Barca vinder gruppe H uden de store problemer. Det eneste, der kan få holdet til at falde, er, hvis de ikke kommer op på niveau på deres midlertidige hjemmebane på Estadi Olimpic.

Kommentarer

Feedback