18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Superliga odds - Spil på vinderen af sæsonen 2024/2025

Opdateret
Anders MaiEkspert Anders Mai
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+

Den danske 3F Superliga er den mest populære fodboldrække i Danmark - og en af de mest populære ligaer i Danmark på tværs af sportsgrene. Derfor har vi taget et kig på bookmakernes syn på holdenes chancer i sæsonen. Hvem vinder Superligaen? Hvem ender i top 3? Her finder du odds på Superliga-sæsonen 2023/24, odds på vinderen af Superligaen og hvem der ender i top 3.

Odds på Superliga hos Bet365

Odds på vinderen af Superligaen 2023/24

Selvom det kan gå flere veje, har bookmakerne deres klare favoritter til at vinde Superligaen 2023/2024. Her kan du se udvalgte odds på, hvilket hold vinder Superligaen i år. Se de bedste og mest interessante odds på Superligaen hos bookmakerne her.

Hvem vinder Superligaen 2023/24?

I sidste Superliga-sæson var der stoledans om 1. pladsen, hvor Randers lå nummer 1. efter de første 10 runder. Efter 20 runder var det FC Nordsjælland, og efter 30 runder var det FC København.

Så der kan nå at ske meget over de næste kampe - især når vi rammer slutfasen.

FCM og FCK ser stærke ud, og det er dem, der i øjeblikket er favoritter til at vinde ligaen. Men der er også nogle gode outsidere, der kan overraske. Og det er ikke mange point, der adskiller top 6.

Når vi kigger på tabellen med Superliga odds, er der lagt mange procenter på, at FC København bliver danske mestre. Men københavnerne har ikke været suveræne i den hjemlige liga, og det kan måske give andre hold muligheden for at overraske.

Grunden til, at FCK ikke har været mere dominerende i den første del af Superligaen, skal nok findes i holdets flotte europæiske kampagne. Her gik holdet stik imod alle odds videre fra deres Champions League-gruppe.

Derudover har FCK også været plaget af mange skader. Især i defensiven.

Det kan derfor godt overraske, at de laveste Superliga-vinder odds er på FCK. Men det skyldes nok deres gode trup, deres høje topniveau, deres præstationer gennem sæsoen, og at Jacob Neestrup har haft en god effekt på holdet.

Der var et FCK før Jacob Neestrup, og der var et FCK efter. I sidste sæson løftede den unge FCK-træner løftede pointsnittet fra 1,20 efter de første 10 runder til 1,84. 

Det giver Jacob Neestrup et personligt pointsnit på 2,19. Med andre ord; FCK ser uhyggeligt stærke ud.

Hvis FCK kan komme op på et pointsnit på 2,19, så bliver de mestre. Og lige nu ligger oddset på, at FCK vinder Superligaen, omkring 2,25, hvilket er et godt bet efter vores mening.

Superliga-vinder odds

Tror du, at FC København kan forsvare titlen i denne sæson? 

Så kan du i øjeblikket få odds 2,25-2,30 på, at FCK vinder Superligaen 2023/2024.

Oddset på, at FCK's største konkurrenter, FCM, vinder ligaen, ligger på omkring 2,75-2,80.

Her hos Betxpert har vi størst fidus til, at det bliver FCK, der trækker det længste strå og tager titlen som danske mestre i 2023/2024. Og kigger man på superliga-vinder oddsene, så er bookmakerne enige.

FCK vinder superligaen til odds 2,25 hos Bet365*

Her hos Betxpert har vi størst fidus til, at det bliver FCK, der trækker det længste strå og tager titlen som danske mestre i 2023/2024. Og kigger man på superliga-vinder oddsene, så er bookmakerne enige. Der er dog flere bookmakere, der tilbyder præcis det samme odds på FCK som superliga-vinder i år.

Odds på FCK som vinder af Superligaen 2023/2024 hos bet365.

Der er tre grunde til, at vi tror, FCK vinder Superligaen i år:

  1. De har fokus på Superligaen: FCK blev som bekendt slået ud af Champions League af Manchester City i 1/8-delsfinalen. Dette exit kan give dem mere energi til den hjemlige Superliga.
  2. De underliggende parametre peger FCK’s vej: FCK har et xGF på 34, hvilket er betydeligt højere end FCM, der ligger på 31,8. I forhold til xGA, ligger FCK på 19,2, som også er bedre end FCM's 21,2.
  3. De har rutinen: De har været i tætte mesterskabsdueller et hav af gange og har formået at hente guldet 15 gange. De seneste par år har de også haft overhånden og taget titlen foran FCM.

Superligaen

Odds på Top 3 i Superligaen

Hold Odds
FC København 1,03
FC Midtjylland 1,04
Brøndby IF 1,08
FC Nordsjælland 3,60
AGF 16,00
Silkeborg IF 67,00
Viborg FF 501,00
Randers FC 2001,00
OB 2001,00

OBS! Odds er fra Unibet og kan være ændret.

Odds på Top 3 hos Unibet

Bookmakerne er enige om, at FC København, FC Midtjylland og Brøndby ender i top 3. Men hvis man tror på FC Nordsjælland, kan man i øjeblikket få odds 3,60 hos Unibet.

Dette er måske i virkeligheden et af de mest interessante odds på Superligaen i øjeblikket.

Der er dog ikke meget værdi i odds 1,03, 1,04 og 1,08 på henholdsvis FCK, FC Midtjylland og Brøndby.

FC Nordsjælland ender i top 3 til odds 3,60 hos Unibet*

Hvis der er et hold, der kan udfordre FCK, FCM og Brøndby om top 3, så er det Nordsjælland. Og her på BetXpert har vi en tro på, at de kan gøre. Det er helt klart et bet, men odds 3,60 er ikke helt dumt.

Odds på FC Nordsjælland ender i top 3 hos Unibet.

Odds på topscoren i Superligaen 2023/2024

Hvem bliver topscorer i Superligaen?

Spiller Odds
Nicolai Vallys 5,50
Alexander Lind 6,00
Patrick Mortensen 6,00
Cho Gue-sung 7,50
Louicius Don Deedson 17.00
Ohi Omoijuanfo 17,00
Franculino Dju 29,00
Marcus Ingvartsen 29,00

OBS! Odds er fra Unibet og kan være ændret.

Odds på topscoren hos Unibet

Ikke nok med, at Nicolai Vallys i øjeblikket er topscorer i Superligaen, hans hold gør det generelt set også fint rent offensivt.

Og med tanke på, at Brøndby ser ud til at skulle være med i mesterskabskampen, kunne dette måske godt motivere lidt ekstra i slutfasen. Med det sagt, så er det ikke fordi, at Superligaen har en klar topscorer-favorit i år - der er flere om buddet.

Nicolai Vallys bliver topscorer i Superligaen til odds 5,50 hos Unibet*

Her på BetXpert satser vi på, at Nicolai Vallys kan blive topscorer i Superligaen i år med hjælp fra resten af det scoringsglade Brøndby-mandskab. Især til odds 5,50.

Odds på Nicolai Vallys som topscorer i Superligaen hos Unibet.

Odds på hold der rykker ned fra Superligaen

Hold Odds
Hvidovre 1,03
Vejle Boldklub  2,50
Lyngby 2,80
OB 5,50
Randers  6,50
Viborg FF 8,00
Silkeborg IF 41,00

OBS! Odds er fra Unibet og kan være ændret.

Odds på Superliga-nedrykkerne hos Unibet

Det ser ikke ud til, at Hvidovre overlever i Superligaen i år. Noget, som odds 1,03 også vidner en del om. Der er til gengæld spænding om, hvilket tager med dem ned i NordicBet-ligaen.

Viborg FF, Randers FC, OB, Lyngby og Vejle Boldklub er alle en del af nedrykningskampen i øjeblikket. Bookmakerne tror mest på, at det bliver Vejle Boldklub, der også rykker ned - og der er vi enige.

Vejle Boldklub tager turen ned i NordicBet-ligaen til odds 2,50

Det ligner en nedrykningskamp mellem og OB og Vejle Boldklub i den her sæson. Og her tror vi, at sidstnævnte trækker det korteste strå. Odds 2,50 på, at Vejle Boldklub rykker ned er ikke helt skidt.

Odds på, at Vejle Boldklub rykker ned fra Superligaen i den her sæson hos Unibet.

Bedste odds tips til den danske Superliga

På udkig efter et fornuftigt og spændende spil på Superligaen med betvalue?

Så kan du med fordel tjekke vores side med odds tips her på BetXpert. Vi har faktisk en side, som kun er dedikeret til bedste tips til Superligaen. Disse odds tips udarbejdes på daglig basis af vores odds-eksperter, der har én ting tilfælles: De følger Superligaen tæt, og de genkender et godt spil.

Bookmakere med odds på Superligaen

Her på siden kan du finde flere forskellige bookmakere, der har odds på Superligaen.

Det, de fleste har tilfælles, er, at man kan få en fornuftig sportsbettingbonus, som man kan bruge, når man vil kaste sig ud i at oddse på Superligaen i 2023/24.
De bedste Superliga odds kan variere fra bookmaker til bookmaker. Men vi har listet tre af de bedste bookmakere med odds til Superligaen herunder:

  1. Bet365: Her har du et kæmpe udvalg på den danske superliga, og man er også begyndt at kunne spille på spillerspecials, som f.eks. skud på mål. Derudover har bet365, ofte nogle rigtig konkurrencedygtige odds på superligaen.
  2. Unibet: Et andet stort bettingselskab der er værd at tjekke ud er Unibet. Herinde finder du også en masse interessante spil, og især Betbuilder funktion gør at man kan skræddersyge nogle rigtig fede spil, med nogle høje odds på superligaen.
  3. Expekt: Nye Expekt er tilbage på det danske marked, og de har et tilbud, hvor man kan komme i gang med et feebet, hvis man opretter sig hos dem. Udover gode kampagner og tilbud, har Expekt også mange god spil og odds på superligaen.

BetXpert opfordrer alle til at byde ind med spilidéer og spilforslag til Superliga-sæsonen i kommentarsporet.

Se også:

Ofte stillede spørgsmål

Hvem er ifølge oddsene favoritter til at vinde Superligaen 2023/2024?

Med odds omkring 2,25 er FC København favoritter til at vinde Superligaen hos bookmakerne. Men de får kamp til stregen af FCM og Brøndby.

Hvilken bookmaker har de bedste Superliga odds?

Det er svært at sige, om der er en specifik bookmaker, der tilbyder de bedste odds. Det handler om utroligt mange ting, hvis man kigger på odds i forhold til Superligaen. Først og fremmest er der stor forskel på mængden af spilmuligheder fra bookmaker til bookmaker. Derudover er der også forskel på, hvornår spillene bliver tilgængelige. Så der er mange faktorer i spil. Men skal vi fremhæve en bookmaker, som tjekker mange bokse af, så må det være Unibet, som også ofte reklamere med at have høje odds på de store ligaer. 

Hvilke faktorer skal jeg overveje, når jeg placerer et odds på Superliga 2023/2024?

Du skal først have gjort op med dig selv, hvor meget du er villig til at spille for, og så sætte et loft for dine spil og din spilaktivitet. (Det er også det, mange af de bookmakere, der har dansk spillicens, inviterer til, når du har oprettet en konto hos dem.) Herefter kan du begynde at overveje, hvilket sted du får de bedste odds og den bedste brugeroplevelse. Men det vigtigste er, at du har gjort det klart for dig selv, hvordan du vil tilgå det at spille og oddse på Superligaen - for det skal være sjovt, og der skal spilles ansvarligt.

Er der specialspil på Superligaen?

Der er mange online bookmakere, du kan benytte dig af, hvis du vil odds på superligaen. Her hos Betxpert har vi kigget på alle de bookmakere, der har licens til at udbyde spil i Danmark, og du kan læse vores syn på dem. Hvis du er interesseret i at oddse på superligaen og få de bedste odds tips til den danske Superliga, har vi her på Betxpert også flere spilekspert, der deler deres spilforslag gratis.

There are no odds for this competition
Feedback