18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Dagens double

Opdateret
DanielHvalsø DanielHvalsø
Optakter, analyser og mere eller mindre realistiske spiltips
Vis mere
Vis mindre

EM i fodbold er lig med fest foran skærmen og masser af odds på kampene. Her har jeg fundet en frisk double frem til lørdagens program. Vi skal have taget hul på den spændende Gruppe B, hvor Italien, Spanien, Kroatien og Albanien befinder sig. Når der går 3 hold videre fra de fleste puljer, kan det sagtens føre til en afventende start på EM fra mange hold. Kampen om kvalifikation fra netop Gruppe B er ekstra hård. Det har jeg taget højde for i disse spilforslag.

Væddemål til dagens double

Spanien - Kroatien (EM) 

»Se flere odds på Spanien - Kroatien i vores matchcenter«

Italien - Albanien (EM) 

»Se flere odds på Italien - Albanien i vores matchcenter«

Samlet odds med dagens double: 3.73

Spil Dagens Double hos Unibet

Analyse af dagens double

Spanien og Kroatien har tidligere spillet kampe med masser af mål i. Tænk blot tilbage på EM i 2021, hvor ottendedelsfinalen i Parken endte 3-3 efter ordinær spilletid - og 5-3 til Spanien efter de 2 x 15 minutters forlængelse. 

Så vildt bliver det næppe i denne åbningskamp. Med Italien og Albanien som de andre deltagere i gruppen, er der ingen garanti for, at man kommer let videre i turneringen. Faktisk ikke for nogen af holdene. Det kan godt resultere i nogle rimelig taktiske og låste kampe. 

De to hold mødtes senest i Nations League-finalen sidste sommer. Her blev det 0-0 efter en langgaber af en kamp, der måtte helt ud i straffespark, før Spanien kunne hæve trofæet. Noget lignende bliver vi forhåbentlig ikke vidner til her.

Jeg tipper på en afventende start på dette opgør. Det kan meget vel stadig være helt lige ved pausetid. Så må vi se, om kampen åbner op i 2. halvleg. Et enkelt point til begge hold er ikke helt urealistisk - heller ikke efter 90 minutter.

-

De forsvarende europamestre har været temmelig minimalistiske på det seneste. Man har ikke hamret mål ind på samlebånd. Heller ikke mod Bosnien i den sidste test. Men 1-0 er som bekendt nok til at vinde en fodboldkamp. 

Albanien er den klare underdog i ‘Dødens Pulje’ ved EM. Dog skal Balkanholdet ikke undervurderes. Albanerne vandt trods alt deres kvalifikationspulje og har mange dygtige spillere til rådighed. 

Italien har ofte for vane at lægge stille og roligt ud ved slutrunder. Kampen mod Albanien er så alligevel en klar must win, når de andre deltagere i gruppen er Kroatien og Spanien. Derfor vil Italien ikke tage til takke med uafgjort - som mod Danmark ved EM i 2004. 

Jeg tror ikke der bliver scoret mange mål i denne kamp. Italien vinder sandsynligvis - men kun med 1-0 eller 2-0. Hvis man spiller på under 2.5 mål er man endda garderet ind i forhold til en overraskende uafgjort, som faktisk ikke ligner en umulighed.

Besøg Unibet

100% op til 1.000 DKK

*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Læs anmeldelse
Stort udvalg af sportsgrene
Ofte fokus på Skandinavien/DK
Stærk mobil platform
*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Læs vilkår og betingelser her
Omsætningskrav 8.00x bonus til minimum odds 1,40.Benytter du dig af den maksimale bonus skal du altså omsætte for 8000 kr indenfor 60 dage for at spille den fulde bonus fri.

Yderligere vilkår Dette tilbud er tilgængeligt for udelukkende nye kunder, der er 18 år eller ældre. bosiddende i Danmark. Bonuspenge kan ikke benyttes på poker.
Regler og vilkår:  Vi henviser til Unibet hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Få inspiration til odds med dagens double

En double er to væddemål kombineret og spillet ‘lige på’. De to odds ganges med hinanden. Dermed kan man vinde en større gevinst end ved to enkeltspil.

Hvis man eksempelvis finder to væddemål til odds 2, giver denne double odds 4 i alt. Spiller man 100 kroner, kan man vinde i alt 300 kr. (400 kr. minus indsatsen på 100 kr.)

Double-spil er populære, da man har god sandsynlighed for gevinst i forhold til mere vilde kombinerede væddemål. Man kan eksempelvis vælge et ‘sikkert’ spil kombineret med noget mere vovet - fx odds 1.30 ganget med odds 2.50 = odds 3.25 i alt. 

Her på BetXpert udvælger vi doubler ud fra værdi og sandsynlighed. Det vil sige, at oddset skal give mening i forhold til sandsynligheden for, at spillet går hjem. 

Det nytter således ikke noget at spille ‘blindt’ på sine favoritter hver gang. Til det er oddsene alt for lave fra bookmakernes side. Man bør kigge efter værdispil, som giver chance for et overskud på den lange bane.

Vi kigger rigtig meget efter odds i fodboldens verden. Her er der nemlig uendeligt mange væddemål at komme efter. Andre sportsgrene skal dog også have et skud, hvis der er værdi at hente.

Husk, at Dagens Double er ment som inspiration til egne spil. Lav også din egen research, før du sætter penge på spil. Der findes aldrig en garanti for, at man vinder en gevinst. 

Odds er angivet, som da Dagens Double blev udarbejdet. Odds kan ændre sig hele tiden.

Spil ansvarligt og med måde!

Hvis du er interesseret i flere spilforslag, kan du med fordel tjekke vores side med spiltips fra BetXperts eksperter. 

Relaterede artikler

Kommentarer

Feedback