18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Dagens Triple

Opdateret
DanielHvalsø DanielHvalsø
Optakter, analyser og mere eller mindre realistiske spiltips
Vis mere
Vis mindre

Søndag går EM 2024 i gang for Danmarks vedkommende. Der er dog også både en forret og dessert at se frem til. Polen og Holland har scoret en del mål på det seneste. Det kan de passende gøre igen om eftermiddagen.Den helt store begivenhed finder naturligvis sted, når MHPArena i Stuttgart lægger græs til Slovenien - Danmark. Jeg tror på en god start for Danmarks drenge. England snubler næppe heller, når de møder Serbien om aftenen. 

Væddemål til dagens triple

Polen - Holland (EM) 

»Se flere odds på Polen - Holland i vores matchcenter«

Slovenien - Danmark (EM) 

»Se flere odds på Slovenien - Danmark i vores matchcenter«

Serbien - England (EM) 

  • Væddemål: England scorer først og vinder kampen  Odds 1.97 hos Unibet.
  • Kampstart: Søndag d. 16/6 kl. 21.00

»Se flere odds på Serbien - England i vores matchcenter«

Samlet odds med dagens triple: 10.14

Spil Dagens Triple hos Unibet

Analyse af dagens triple

Polen - Holland: Begge hold scorer:

Der er blevet scoret en del mål i både Polens og Hollands seneste mange kampe. Polen har jo Robert Lewandowski oppe foran - og Holland kan skam også godt finde ud af at sende kuglen i nettet. 

Vi befinder os i Gruppe D ved EM, hvor også Østrig og Frankrig er deltagere. Det ligner på forhånd en dyst om at følges med Frankrig videre i turneringen. Der er ingen gratis kampe. Holland er favoritter mod Polen - men er ikke hvad de engang har været. 

Med to sejre på 4-0 i deres træningskampe op til EM, går Holland optimistisk ind til slutrunden. Det gør Polakkerne for så vidt også. 3-1 over Ukraine blev fulgt op af 2-1 over Tyrkiet. Det kan godt blive en livlig affære, det her. 

Holland er blevet beskyldt for at være en bleg og defensiv udgave af tidligere orange storhold. Det tror jeg ikke, træner Ronald Koeman vil have siddende på sig. Der blæses til angreb mod Polen - og så putter Lewandowski jo nok også en enkelt ind.

-

Slovenien - Danmark: Danmark vinder til nul:

Danmark og Slovenien kender hinanden særdeles godt. Man mødtes som bekendt i kvalifikationen, der førte til EM for begge hold. Her blev det 1-1 i Slovenien og 2-1 til Danmark i Parken. Det var således ikke alverden, der skilte de to hold ad. 

Sådan kan det meget vel blive igen. Vi må forvente et kampbillede, hvor Danmark får overladt initiativet. Slovenien vil forsøge at gøre ondt på omstillinger, hvor bolden afslutningsvis skal havne hos varme Benjamin Sesko. 

En start på en stor slutrunde er aldrig nem. Danmark har sandt for dyden heller ikke spillet champagnebold ved de seneste tre indledende kampe til EM og VM: 

  • VM i 2018: En ret så heldig sejr på 1-0 over Peru. 
  • EM i 2021: 0-1 mod Finland - en kamp som dog aldrig burde have været færdigspillet.
  • VM i 2022: 0-0 mod Tunesien. 

Kasper Hjulmands tropper tankede nødvendig selvtillid via sejre over Sverige og Norge op til EM. Det kan vise sig at give det rygstød, der skal til for at spille en godkendt slutrunde. Det bliver næppe lige så fedt som i 2021 - men mindre kan vel også gøre det. 

Jeg tror på en snæver sejr til Danmark, hvor Slovenien samtidig bliver holdt fra fadet. 1-0 til Danmark og alle er glade. Slovenien er ikke lette at bryde op. Jeg forventer ingen stor spillemæssig oplevelse - men spændende, det bliver det!

-

Serbien - England: England scorer først og vinder:

Hvis man kigger på de afsluttende testkampe, kan man måske godt blive en anelse bekymret på Englands vegne. Serbien savede Sverige over med 3-0 på udebane - England floppede helt igennem og tabte 0-1 til Island på Wembley.

Én ting er naturligvis træningskampe - noget helt andet er, når bolden ruller for alvor på de veltrimmede tyske plæner til EM. Der er reelt klasseforskel på de to hold. Hvis Englands offensiv virkelig folder sig ud, er der ikke meget, serberne kan stille op. 

Serbien har naturligvis også nogle spillere, som kan gøre ondt på England, hvis de får plads. Det bliver der dog ikke meget af i en kamp, der på forhånd tegner temmelig ensidig. Jeg tror, det meget vel kan ende med en magtdemonstration fra de engelske forhåndsfavoritter til EM-trofæet. 

England vinder. Men for at få lidt mere i odds-posen krydrer jeg det med, at England også scorer først. Det er ikke noget usandsynligt scenarie, når man alligevel tror på engelsk sejr. På den måde når vi helt op på over 10 gange pengene igen på denne søndags-triple. 

Besøg VBet

Op til 500 kr. Gratis spil

*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Læs anmeldelse
Masser af odds på dansk fodbold
Konkurrencedygtige odds på de store sportsligaer i verden
24 timers live chat support
Brugervenlig platform til mobile enheder
Over 40 forskellige sportsgrene med odds
*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Læs vilkår og betingelser her
Omsætningskrav Gratis spil gyldigt i 7 dage - Maksimum Gratis spilbeløb 500 kr. - Gevinster fra Gratis spillet inkluderer ikke indsatsen

Yderligere vilkår 18+ | Kun for nye verificerede spillere | Kun for det første væddemål | Min. Indbetaling: 40 kr. Væddemålstype: Enkelt/multi
Regler og vilkår:  Vi henviser til VBet hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Få inspiration til odds med dagens triple

En triple er tre væddemål kombineret og spillet ‘lige på’. De tre odds ganges med hinanden. Dermed kan man vinde en større gevinst end ved tre enkeltspil.

Hvis man eksempelvis finder tre væddemål hver til odds 2, giver denne triple odds 8 i alt - 2x2 = 4, 2x4 = 8. Spiller man 100 kroner, kan man vinde i alt 700 kr. (800 kr. minus indsatsen på 100 kr.)

Tripe-spil er populære, da man har større sandsynlighed for gevinst i forhold til mere vilde kombinerede væddemål. Man kan eksempelvis vælge et par ‘sikre’ spil kombineret med noget mere vovet - fx odds 1.30 og 1.20 ganget med odds 2.50 = odds 3.90 i alt. 

Her på BetXpert udvælger vi tripler ud fra værdi og sandsynlighed. Det vil sige, at oddset skal give mening i forhold til sandsynligheden for, at spillet går hjem. 

Det nytter således ikke noget at spille ‘blindt’ på sine favoritter hver gang. Til det er oddsene alt for lave fra bookmakernes side. Man bør kigge efter værdispil, som giver chance for et overskud på den lange bane.

Vi kigger rigtig meget efter odds i fodboldens verden. Her er der nemlig uendeligt mange væddemål at komme efter. Andre sportsgrene skal dog også have et skud, hvis der er værdi at hente.

Husk, at Dagens Triple er ment som inspiration til egne spil. Lav også din egen research, før du sætter penge på spil. Der findes aldrig en garanti for, at man vinder en gevinst. 

Odds er angivet, som da Dagens Triple blev udarbejdet. Odds kan ændre sig hele tiden.

Spil ansvarligt og med måde!

Husk; du kan finde mere inspiration til spil og odds på vores side med spiltips fra BetXperts eksperter.

Relaterede artikler

Kommentarer

Feedback