18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

OL 2024 Odds: Spil på de olympiske lege

Opdateret
WeberenEkspert Weberen
Jeg har i betting sammenhæng gjort mig på forskellig ekspert forumer, hvor jeg seneste var hos spilXperten.
Min kæmpe interesse for fodbold startede i de gamle Herning Fremad dage, hvor jeg blev slæbt med til 1.divisions kamp i en meget ung alder, da min far var sportschef i klubben. Derefter fik jeg i slutningen af 90'erne øjnene op for det store udland, og den engelsk liga har jeg fulgt siden Dons var i Premier Leauge sidst. Jeg har også været i England en del gang efterhånden for at følge min klub Manchester United, og ser frem til at muligheden igen byder sig, så jeg kan komme afsted.
Jeg håber jeg kan bidrage med gode analyser, og interessante indspark til betxpert.
Vis mere
Vis mindre

OL i 2024 begynder den 26. juli og slutter den 11. august. Det bliver den 33. Olympiades lege i række. Sommer-OL i Paris kan blive en spændende dansk sommer, da der er flere guld- og medaljehåb for Danmark. Hvis vi kigger på bettingfirmaernes OL-odds, har Viktor Axelsen, Pernille Blume, Anne-Marie Rindom, og de danske håndboldherrer alle gode chancer for en guldmedalje ved sommerlegene. Derudover er der udfordrere som Sara Slott Petersen i atletik og Lasse Norman Hansen i cykling.

Spil på de Olympiske Lege

Er der nogen gode spilmuligheder til OL? Hvor finder man de gode odds på OL 2024? og hvem er favoritter når vi sammenligner bookmakere med odds til OL? Vi vil sætte spot på OL i en betting kontekst.

Odds på medaljeliga ved Sommer-OL

Nationer der er spået til at vinde flest guldmedaljer:

OL odds på de største sportsgrene og discipliner

Når man kigger hos Unibet, så er der odds på OL i fleres sportsgrene, som også blev beskrevet i afsnittet ovenover.

Kigger vi på en af de største sportsgrene på verdensplan, men nok ikke så stor i OL sammenhæng, så kunne vi tage fat i basketball, hvor der er to kæmpefavoritter, eller måske skulle man bare sige en.  USA er nemlig både på herre og dame siden store favoritter.

Hvis du vil odds på OL disciplinen basketball, kan du få odds 1,28 på at USA vinder OL guld i herre basketball og odds 1,10 på at USA's kvinder vinder guld til OL 2024.

Vil du hellere prøve dig af med en ny sportsgren på det olympiske program, så kan du hos unibet også oddse på, hvem der vinder OL guld i surfing. På herre siden er det brasilianske Gabriel Medina der er favorit, hvor du kan få odds 4, på at han tager OL guld. På kvindesiden er det Vahine Fierro der er favorit med odds 4,25.

Du kan også vælge en af de mere klassiske discipliner hvis du vil spil på de olympiske lege. Nemlig svømning, som var på programmet ved de første Olympiske Lege i 1896 (dog kun for mænd, kvinder fra 1912). Butterfly kom på OL-programmet fra 1956, og medley fra 1960.

Danske Medaljehåb til OL 2024

Danmarks Idrætsforbund og Team Danmark forventer at sende cirka 120 atleter i omkring 20 sportsgrene af sted til Paris. Kvalificeringen af pladser og udtagelsen af atleter fortsætter helt frem til kort før starten på OL. Så der bør være gode medaljechancer, hvilket vi vil kigge lidt på her i dette afsnit.

Forudser, at Danmark vinder 11 medaljer til det kommende OL (fem guld, to sølv og fire bronze), og i den forbindelse kommer vores konkrete bud på, hvor du skal holde, og hvor du måske også kan lave et OL odds på dansk metal.

Cykling, et godt sted for Danmark

Det første sted vi har valgt at kigge på, er cykling. Cykling har været et godt sted for Danmark, hvor vi har hentet flere OL medaljer. Til det seneste OL i Tokyo vandt Danmark OL guld i parløb, og sølvmedaljer i holdforfølgelse, og parløb på kvindesiden.

Danmark har også til OL i 2024 flest medaljekandidater i cykling. Det gælder såvel på bane med fire-kilometer-holdet, parløb og omnium for både kvinder og mænd som på landevejen, hvor Mads Pedersen igen kan hente metal til Danmark.

Derudover har vi også gode medaljemuligheder i nogen andre sportsgrene. F.eks  i badminton, er Viktor Axelsen nok vores største medaljehåb. Derudover er der håndboldherrerne, som hos Unibet er favoritterne til at vinde OL, kajakroerne Emma Aastrand Jørgensen og Frederikke Matthiesen, og ikke mindst sejleren Anne-Marie Rindom, som ligesom Axelsen vandt OL-guld i Tokyo, fremstår også som oplagte medaljekandidater. 

De Olympiske Lege indeholder altid sportslige overraskelser, såvel positive som negative. Det vil også ske ved det kommende OL 2024 i Paris, så lad os krydse fingre for at vi kan snyde statistikerne hos Gracenote.

Populære sportsgrene at spille på under sommer-OL

I kapitlet “OL odds på de største sportsgrene og discipliner” har vi været inde på nogen af de største og nye sportsgrene under dette års Olympiade. I dette afsnit vil vi kigge lidt imod Danmark og hvilke sportsgrene der er populære at spille på under dette års sommer OL.

Her hos betxpert har vi store forventninger til de danske håndboldlandshold, hvor især de danske herrer har haft stor succes, hvilket også har ført til stor opbakning til de danske drenge, som nok er blandt de mest populære og dem de fleste vil følge og odds på til OL.

En anden sportsgren, som danskerne godt kan lide at spille på, er tennis, hvor Danmark også har en rigtig dygtig herre i Holger Rune, der kan gøre sig gældende. Han giver odds 13 til at tage guld til dette års OL, og er dermed en af outsiderne til dette års OL.

OL 2024 Live betting

For mange spillere eller oddser så viser det sig ofte, at det bedre kan betale sig at odds live mens det foregår, end at indgå et bet før de starter.
Når man vælger at gå ind og lave et live spil, har man muligheden for at få skabt en fornemmelse af mandskaberne, kampens rytme og hvilke spillere der har stemplet ind, og hvem der måske ikke har.

En sportsgren som fungerer rigtig godt til live betting er tennis, som vi også var inde på ovenover.  Tennis passer nemlig perfekte til live spil. Der gør det fordi, der er regelmæssige pauser mellem partier og endda mellem pointene. Det betyder, at væddemålsmarkederne under spil altid er i gang, fordi udviklingen i en tenniskamp kan svinge voldsomt, og derudover så er tennis er en af verdens mest populære sportsgrene – hvor folk fra alle verdenshjørner elsker spændingen, som en stor tenniskamp kan skabe.
 

Spørgsmål og svar om - OL 2024

Hvornår afholdes De Olympiske Lege 2024 i Paris?

OL i Paris begynder den 26. juli, hvor der er åbningscermonien og slutter den 11. august med afslutningsceremoni.

Hvilke danske atleter har de bedste chancer for at vinde medaljer?

Mads Pedersen, Viktor Axelsen, Emma Aastrand Jørgensen, Frederikke Matthiesen, håndboldherrerne og Anne-Marie Rindom, er blandt de mest oplagte medaljekandidater.

Hvilke nationer forventes at vinde flest medaljer ved OL 2024?

USA er de fleste bookmakeres favorit til at tage flest medaljer til OL 2024. Unibet er helt nede med odds 1,15 for at USA vinder flest medaljer, og nr.2 på listen er Kina med odds 5,50 og nr.3 på listen er Frankrig med odds 34. USA har også mange discipliner, hvor de ligger godt til. Her kan nævnes flere forskellige svømmediscipliner, skydning, atletik, golf og basketball.

Hvilken bookmaker har de bedste OL odds 2024?

Lige nu har Unibet nogen af de bedste OL odds 2024, men de er også tidligt ude, så der skal nok komme flere bookmakere til, som vil have odds på OL 2024, og som kan konkurrere med Unibet om de bedste OL odds 2024.

Hvor kan man oddse på OL 2024?

Unibet, pokerstars og danskespil er blandt andet nogen af de bookmakere man allerede nu kan benytte, hvis man vil odds på OL i dag. Der skal nok komme flere spilmuligheder til OL og steder man kan odds på OL disciplinerne når vi kommer tættere på de forskellige startskud.

Hvilke faktorer skal jeg overveje, når jeg placerer et væddemål på OL 2024?

Du skal først og fremmest have gjort op med dig selv, hvor meget du er villig til at spille for. Alle væddemål er forbundet med risiko, og gambling kan være vanedannende. Så det gælder om at få skabt nogen gode vaner fra starten af. Når du har fået skabt nogen gode rutiner, så kan du begynde at overveje, hvilken bookmakere du vil bruge, og hvor du kan få de bedste odds, samt den største sikkerhed.

Kommentarer

Feedback