18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Champions League Gruppe G 23/24 - Holdene, oddsene og styrkerne i CL Gruppe G.

Opdateret
BetXpert TipsEkspert BetXpert Tips
Spilforslag leveret af denne profil er udvalgt af tipredaktør Frank Pilantra og BetXpert-redaktionen.
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+

De regerende mestre Manchester City træder ind i Gruppe G, og vi giver dig de bedste og mest spændende Champions League-odds her! City er ifølge bookmakerne storfavoritter til at vinde gruppen. Bag dem lurer RB Leipzig. Young Boys og Røde Stjerne ser måske frem til at møde City, da de er det bedste hold i Europa lige nu, men det bliver en utrolig hård rejse for disse to klubber. Emil Forsbergs hold blev slået af City i foråret og vil være på udkig efter hævn i det kommende dobbeltopgør i efteråret.

Spil på Champions League hos Expekt

Odds på at vinde Gruppe G - Champions League 2023/24

Se oddsene i tabellen nedenfor på, hvem der er favoritter til at vinde Gruppe G.

Sådan afgøres gruppe G i Champions League 2023/24

Som sædvanlig spiller alle hold i gruppen mod hinanden hjemme og ude. Det betyder seks kampe i alt for hvert hold. Young Boys starter gruppespillet med at møde Leipzig hjemme i Bern. Schweizerne har brug for en overraskelse her, hvis de skal udfordre. Man City tager imod Red Star hjemme i Manchester i noget, der kunne blive en rigtig målfest. Gruppevinderne og nummer to går videre i Champions League til 16.-delsfinalerne. Holdet på tredjepladsen går videre til Europa League. Det hold, der slutter sidst i gruppen, er færdig med at spille europæisk i år.

Tabel for gruppe G

Spilforslag: Vinder af Champions League gruppe G

Manchester City er storfavoritter til at vinde gruppe G. Selvom Leipzig er et meget kompetent fodboldhold, skal der meget til, før de er foran City, når gruppen skal gøres op. Young Boys har potentialet til at score i et par kampe på hjemmebane, men de ender nok på tredjepladsen her. Røde Stjerne skal kæmpe meget hårdt for at undgå bundplaceringen. Vi tror, at storfavoritterne holder stand, og at Haaland fortsætter sin fine målform i efterårets CL-kampe.

Kommentarer

Feedback