18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Champions League Gruppe F 23/24 - Holdene, oddsene og styrkerne i CL Gruppe F.

Opdateret
BetXpert TipsEkspert BetXpert Tips
Spilforslag leveret af denne profil er udvalgt af tipredaktør Frank Pilantra og BetXpert-redaktionen.
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+

Nu er vi nået til den virkelige blockbuster-gruppe i vores gennemgang af grupperne og oddsene i Champions League 2023/24. PSG er forhåndsfavoritter i en gruppe, der er fuld af stærke hold og sandsynligvis tætte kampe. Ud over franskmændene finder vi Alexander Isaks Newcastle, som lidt uventet er rangeret som nummer to af væddemålsselskaberne ifølge oddsene. Bag disse to hold ligger Milan og Dortmund. Intet hold er sikkert her, og der er lagt op til en fodboldfest i hver runde under hesten i Gruppe F.

Spil på Champions League hos Expekt

Odds på at vinde Gruppe F - Champions League 2023/24

Se oddsene i tabellen nedenfor på, hvem der er favoritter til at vinde Gruppe F.

Sådan afgøres gruppe F i Champions League 2023/24

Som sædvanlig spiller alle hold i gruppen mod hinanden hjemme og ude. Det betyder seks kampe i alt for hvert hold. Gruppen starter den 19. september med to højprofilerede kampe.  Milan tager imod Newcastle på San Siro, og Dortmund rejser til Paris for at møde PSG. De to bedste hold i denne tætte gruppe går videre til 16.-delsfinalerne. Holdet på tredjepladsen får en ny chance i Europa League. Fjerdepladsen må sige farvel til Europa for i år og starte forfra næste sæson.

Tabel for gruppe F

Spilforslag: Vinder af Champions League gruppe F

PSG er små favoritter her, men gruppen ser meget åben ud. Alle hold har ret lave odds for at vinde gruppen, og vi er lidt bekymrede for at skulle forudsige resultatet her. Vi mener dog, at Milan og PSG er favoritter på grund af kvaliteten af deres trupper og deres europæiske erfaring. Newcastle kan give alt på hjemmebane, men vil få større problemer på udebane. Dortmund er svære at tippe, men de har et dejligt højt niveau, hvor alt stemmer. Fraværet af Messi bliver afgørende, siger vi, og siger, at Milan vinder gruppe F.

Kommentarer

Feedback