18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Champions League Gruppe E 23/24 - Holdene, oddsene og styrkerne i CL Gruppe E.

Opdateret
BetXpert TipsEkspert BetXpert Tips
Spilforslag leveret af denne profil er udvalgt af tipredaktør Frank Pilantra og BetXpert-redaktionen.
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+

Vi tager et kig på alt, hvad du har brug for at vide om Gruppe E og giver dig de bedste spiltips til Champions League 2023/24. Atlético Madrid er favoritter til at vinde gruppen. For at være ærlig er de store favoritter, primært fordi modstanderen ikke er et andet stort hold. Lazio og Feyenoord er de største udfordrere ifølge bookmakerne. Skotske Celtic får det svært, og de kommer ikke til at kæmpe om oprykning her. Men som sædvanligt har Celtic potentialet til at slå de bedre hold i en lejlighedsvis kamp hjemme i Glasgow.

Spil på Champions League hos Expekt

Odds på at vinde Gruppe E - Champions League 2023/24

Se oddsene i tabellen nedenfor for favoritterne til at vinde Gruppe E.

Sådan afgøres gruppe E i Champions League 2023/24

Som sædvanlig mødes alle hold i gruppen hjemme og ude. Det betyder seks kampe i alt for hvert hold. Gruppen begynder med et rigtig hedt opgør, når Lazio tager imod Atletico Madrid på Olimpico i Rom. Her vil vi få en indikation af, om Lazio har nogen chance for at presse Atletico til gruppesejren. Et andet sted mødes Feyenoord og Celtic i Rotterdam. De to bedste hold i gruppen går videre i CL til 16.-delsfinalerne. Holdet på tredjepladsen fortsætter deres europæiske rejse i Europa League. For det fjerdeplacerede hold er det hele slut, og de må starte forfra næste år i Europa. 

Tabel for gruppe E

Spilforslag: Vinder af Champions League gruppe E

Atlético Madrid bør vinde gruppe E. Selvom Lazio kan være der til at skabe en overraskelse, tror vi, at spanierne er bedre og mere sultne efter hævn efter at have floppet i CL sidste år. Feyenoord kan, hvis de får lov, være med i kampen om andenpladsen, mens Celtic må være meget tilfredse med en tredjeplads. Vi tror dog, at Atletico vil holde presset og tage gruppesejren i en spændende kamp mod Lazio.

Kommentarer

Feedback