18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Champions League Gruppe D 23/24 - Holdene, oddsene og styrkerne i CL Gruppe D.

Opdateret
BetXpert TipsEkspert BetXpert Tips
Spilforslag leveret af denne profil er udvalgt af tipredaktør Frank Pilantra og BetXpert-redaktionen.
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+

Her er de bedste anmeldelser og odds for Champions League Gruppe D! Forårets CL-finalister fra Inter er bookmakernes favoritter til at vinde gruppen her. De bliver primært udfordret af Benfica. Men både Red Bull Salzburg og Real Sociedad vil gerne være med i kampen om avancement her. Det kan blive en rigtig tæt og spændende gruppe, hvis de to sidstnævnte finder formen, for begge hold har et stort potentiale. Inter vil bestemt ikke kunne slappe af her, hvis de vil leve op til deres favoritstatus.

Spil på Champions League hos Expekt

Odds på at vinde Gruppe D - Champions League 2023/24

Se oddsene i tabellen nedenfor på, hvem der er favoritter til at vinde Gruppe D.

Sådan afgøres gruppe D i Champions League 2023/24

Som sædvanlig spiller alle hold i gruppen mod hinanden hjemme og ude. Det betyder seks kampe til hvert hold. Gruppe D starter med, at Benfica tager imod østrigske Salzburg på Estadio da Luz. I mellemtiden rejser favoritterne fra Inter til Baskerlandet og Anoeta for at forsøge at slå Real Sociedad. Denne kamp kan blive en nøglekamp, og det bliver interessant at se, om hjemmeholdet kan matche Inter. Nummer et og to fra gruppen kvalificerer sig til 16. runde. Holdet på tredjepladsen får chancen for at nå langt i Europa League. For holdet på fjerdepladsen er det slut med europæisk spil for denne sæson.

Tabel for gruppe D

Spilforslag: Vinder af Champions League gruppe D

Inter er favoritter til at vinde gruppen, men det kan blive en hård kamp. Benfica vil sandsynligvis undervurdere sig selv. Real Sociedad har et stort potentiale til at blande sig i kampen om oprykning, men de vil nok sigte efter andenpladsen. Red Bull Salzburg kan selvfølgelig lave en overraskelse, men en tredjeplads er nok den placering, holdet satser mest på. Vi tror på, at Inter stadig er stærke i Europa, og de formår endelig at løse gruppesejren efter en hel del sved og tårer.

Kommentarer

Feedback