18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Champions League Gruppe C 23/24 - Holdene, oddsene og styrkerne i CL Gruppe C.

Opdateret
BetXpert TipsEkspert BetXpert Tips
Spilforslag leveret af denne profil er udvalgt af tipredaktør Frank Pilantra og BetXpert-redaktionen.
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+

Her finder du de bedste odds på Champions League 2023/24! Gruppe C indeholder et par store hold, hvilket betyder, at vi kan forvente nogle rigtige brag her i efteråret. Real Madrid er selvfølgelig favoritter til at vinde gruppen, men Napoli vil nok gerne kæmpe for sejren. Union Berlin har et vist potentiale og kan nok skræmme de store hold på hjemmebane. Braga får det utroligt svært her, og de vil være tilfredse, hvis de formår at sikre sig en tredjeplads i gruppe C.

Spil på Champions League hos Expekt

Odds på at vinde Gruppe C Champions League 2023/24

Se oddsene i tabellen nedenfor på, hvem der er favoritter til at vinde Gruppe C.

Sådan afgøres gruppe C i Champions League 2023/24

Som sædvanlig mødes alle holdene i gruppen hjemme og ude. Det betyder seks kampe i alt for hvert hold. Gruppe C starter med, at Real Madrid tager imod Union Berlin på det nyrenoverede Santiago Bernabeu, mens Napoli rejser til Braga som favoritter til at tage tre point med hjem til Napoli. De to bedst placerede hold i gruppen efter seks spillede kampe går videre til 16. runde. Tren fortsætter i Europa League. Det hold, der slutter som nummer to i gruppen, får ikke lov til at spille videre i Europa i denne sæson.

Tabel for gruppe C

Spilforslag: Vinder af Gruppe C Champions League

Real Madrid er små favoritter til at vinde gruppen foran Napoli. Det ser ud til at blive en lige kamp mellem holdene her. Napoli imponerede sidste år og vandt deres gruppe foran Liverpool. Real Madrid havde nogle problemer sidste år, da de kun vandt deres gruppe med ét point foran Leipzig. Union Berlin og Braga er ikke gode nok til at kæmpe med om gruppesejren, men de vil meget gerne slå giganterne fra Real Madrid. Hvilket åbner døren for Napoli. Vi tror på en lille overraskelse her, at Napoli formår at vinde gruppe C.

Kommentarer

Feedback