18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Champions League Gruppe B 23/24 - Holdene, oddsene og styrkerne i CL Gruppe B.

Opdateret
BetXpert TipsEkspert BetXpert Tips
Spilforslag leveret af denne profil er udvalgt af tipredaktør Frank Pilantra og BetXpert-redaktionen.
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+

Vi fortsætter vores gennemgang af Champions League-odds. Nu er det tid til gruppe B, som ser ud til at blive en tæt affære. Arsenal har æren af at være favorit Bag Arsenal lurer tre klubber, som alle vil være med i kampen om avancement. PSV Eindhoven, Sevilla og Lens. Spanierne har mest CL-erfaring her, men de fejler ret ofte, når det gælder om at gå videre fra gruppespillet. Forvent, at det bliver en meget tæt og spændende kamp i gruppe B om i hvert fald andenpladsen.

Spil på Gruppe B Champions League hos Expekt

Odds på Gruppe B Champions League 2023/24

Se oddsene i tabellen nedenfor på, hvem der er favoritter til at vinde Gruppe B.

Sådan afgøres gruppe B i Champions League 2023/24

Som sædvanlig mødes alle hold i gruppen hjemme og ude. Det betyder seks kampe i alt for hvert hold. Sevilla tager imod Lens nede i Andalusien i første runde, så franskmændene er nok opsatte på at vise sig frem. Arsenal går ind i turneringen med en hjemmekamp på Emirates mod PSV. Kan Artetas mænd modstå presset fra favoritterne? De to bedste hold i gruppen går videre til CL's 16. runde. Holdet på tredjepladsen får chancen for at fortsætte deres europæiske eventyr i Europa League, og holdet på fjerdepladsen får en frisk start i Europa i næste sæson.

Tabel for gruppe B

Spilforslag: Vinder af Gruppe B Champions League

Arsenal er klare favoritter til at vinde gruppen ifølge oddssætterne. De tre andre hold har alle potentiale til at kæmpe om oprykning, men vi tror ikke, at de har kapacitet til at snuppe førstepladsen fra de rød-hvide i Nordlondon. Det er lidt af en drømmelodtrækning for Arsenal, og der er virkelig ingen undskyldning for, at de ikke skulle vinde gruppe B. Vi tror, de er stærke nok til at vinde den. Vi tror, at de er stærke nok til at gøre det, og at Arsenal vinder gruppe B.

Kommentarer

Feedback