Italien blev verdensmester i 2006, til grin i 2010. Hvordan går det Gli Azzurri til VM 2014 i Brasilien? Vi har set på nogle af markedets italienske VM-odds.


I vores jagt på gode VM-odds er vi nået til Gruppe D der deler æren som slutrundens dynamitpulje med Gruppe B (Spanien, Holland, Chile, Australien). I første omgang tager vi her fat i Italien, og så ser vi nærmere på England, Uruguay og Costa Rica i weekenden. 

Hvordan klarer støvlelandet sig ved VM i Brasilien?

Odds Bookmaker

Italien vinder turneringen

28,00
Tonybet

Italien vinder Gruppe D

2,62
Bet365

Italien går videre fra Gruppe D

1,44
Bet365

Italien vandt VM i 2006, men blev ydmyget i 2010 hvor det ikke engang blev til sejr over New Zealand. Så galt går det næppe denne gang - med snedige Prandelli ved trænerroret og Pirlo med dirigentstokken inde på banen borges der for en vis kvalitet (sølv ved EM 2012 og bronze ved Confederations Cup 2013) - men gruppen ser bestemt ikke nem ud. Uruguay (Suàrez, Cavani og Co) og England ligner hårde modstandere.


Hvis det bliver til en andenplads, er det sandsynligvis Colombia der venter i 1/8-finalen. Og hvis den overleves, er der der lagt op til et møde med selveste Brasilien.

Hvis italienerne sikrer sig førstepladsen, ser 1/8-finalen mod eksempelvis Elfenbenskysten også farlig ud, og derefter kunne modstanderen meget vel hedde Spanien. Et hold som Italien faktisk har gjort det vældigt godt imod de seneste par år, men kun som i “lige ved og næsten” (ingen sejr siden 2011).

 

Bedste VM-placering: Italien England
1,67 2,10
Betsafe
Betsafe
Bedste VM-placering: Italien Frankrig
1,82 1,90
Betsafe
Betsafe
Scorer flest VM-mål: Italien Holland
1,70 2,05
Unibet
Unibet

Ifølge bookmakerne deler Uruguay og Italien favoritværdigheden i Gruppe D, med England en smule efter. Det er vel rimeligt nok, eller hvad?


Costa Rica bør være prügelknaben. 0-4-nederlaget mod Chile i januar har næppe hjulpet på optimismen hos mellemamerikanerne. Basis for nogle mål af Balotelli, og dermed for et topscorer-spil på den farlige, italienske angriber?

 

Balotelli: VM-topscorer til odds 33 hos Ladrokes. Værdi?

I denne artikel er der en topscorer-checkliste man kan bruge for at se om en given spiller er en potentiel topscorer: VM 2014 topscorer

Udlagte Italiens-tips
Italiensk VM-trup Gilardino udtages IKKE 4,40
Med i den italienske trup: Antonio Cassano - Nej 1,57