Interessante VM-odds: Australien fik bøllebank 2 gange sidste år. Træner- og generationsskifte har hjulpet på humøret, men defensiven ser stadig usikker ud. Lugter det af storsejr til giftige Chile i den indbyrdes kamp i VM-gruppe B?

 

I vores jagt på gode odds i sommerens slutrunde, VM 2014 i Brasilien, er vi nået til Gruppe B. I weekenden kiggede vi på Spanien og Holland, i dag gælder det Chile og Australien der mødes i første runde.

 

Her følger vores umiddelbare tipstanker (kom meget gerne med inputs og flere spilforslag):

 

Lørdag 14. juni kl 00:00 (dansk tid): Chile-Australien

Chile Uafgjort Udehold
1,53 4,25 7,00
Ladbrokes
Unibet
Bet365

Chiles landstræner, argentinske Sampaoli, har fået et stærkt mandskab ud af Sánchez, Vidal og Co. Små og teknisk dygtige spillere der kan stresse modstanderen han har bolden, og gøre ham rundtosset med fikse trekanter når de selv har bolden. Spanien light? Måske, men pas på Chile der i træningskampe har spillet lige op (godt og vel) med gode hold som England, Brasilien og Tyskland.

 

De små chilenere kan muligvis få problemer i luftspillet mod australierne, men ellers tyder det på tungt sydamerikansk overtag i den indbyrdes kamp.


The Socceroos gav udtrykket “Down Under” en ny betydning sidste efterår da de fik tenniscifre-tæv af Brasilien og Frankrig. Det medførte både trænerskifte og generationsskifte. Nogle af de gamle drenge stoppede selv, andre blev sat af. Mod Ecuador i marts var der således kun een spiller over 30 på banen fra start: den stadig giftige topscorer Tim Cahill.

Tidehvervet har hjulpet på humøret i Australien - det er blevet sjovere at spille og at se fodbold under den offensivt anlagte Postecoglou. Men spørgsmålet er om en naiv tilgang er det smarteste mod stærke modstandere som Spanien, Holland og Chile?

 

I marts-kampen mod Ecuador stillede Australien i en 4-2-3-1-formation og blæste til angreb fra start til slut - selv efter en udvisning af målmand Langerak. Slutresultat, efter australsk chok-føring på 3-0: 3-4.

Værdi i odds 2,45 (Ladbrokes) for handicap-sejr til Chile?

Mon ikke Chile har lært af Ecuadors fejl og vil sidde på Australien fra start til slut? På den anden side kan det jo også være australierne har lært af deres fejl...

Hvis man mener at en afklapsning af Australien ligger i kortene, skulle man måske også overveje et spil på Alexis Sánchez som VM-topscorer.

 

Den hurtige og driblestærke Barcelona-offensivmand har haft en flot sæson for både klub- og landshold og var manden der med 2 mål sænkede England på Wembley sidste efterår (han burde desuden have scoret mod Tyskland i marts hvor han spillede flot, men altså lige manglede den sidste effektivitet).

Det betyder ikke nødvendigvis at han bliver VM-topscorer - Chile er jo havnet i en svær gruppe, og går landet videre som nr 2, er det efter alt at dømme værtsnationen Brasilien der venter i 1/8-finalen. Men der kunne måske godt være værdi i et topscorer-spil til de nuværende odds.

Hvad mener du?

 

Alexis Sánchez som VM-topscorer, odds 81 hos PartyBets

Hvis han scorer et par mål mod Australien, vil oddset på ham nok falde, og så kan man i princippet sælge ham på Betfair* og score differencen.

(I denne artikel er der en topscorer-checkliste man kan bruge for at se om en given spiller er en potentiel topscorer: VM 2014 topscorer) 

Andre odds - hvordan går det ved VM?

Bedste odds Bookmaker
Chile vinder turneringen 45,00
Tonybet
Chile vinder Gruppe B 5,00
Bet365
Chile går videre fra Gruppe B 2,00 Bet365
Australien vinder turneringen 600,00 Tonybet
Australien vinder Gruppe B 34,00 Bet365
Australien går videre fra Gruppe B 8,00 Bet365