VM 2014: Der er diverse interessante odds på Kroatien (fx Mandzukic) ved slutrunden. Men er de spilbare? Læs vores tipstanker og kom gerne med inputs og spilforslag.


Han er Bundesliga-topscorer for verdens stærkeste klubhold, Bayern München, og på Kroatiens landshold spiller han sammen med den kreative Real Madrid-stjerne Luka Modric. Alligevel kan man få odds 101 på Mario Mandzukic som topscorer ved VM i Brasilien. Giver det mening?

Der er både for og imod, og vi er i tvivl - så kom endelig med inputs. Det gælder også de andre kroatiske spil der er at finde på odds-markedet før sommerens slutrunde. Her er nogle af dem:

Kroatien - tipstanker 

Hvordan går det for Kroatien ved VM?

Bedste odds Bookmaker
Vinder turneringen 200,00
NordicBet
Tonybet
Vinder Gruppe A 7,00
Bet365
Går videre fra Gruppe A 1,83 Bet365
Går IKKE videre fra Gruppe A 1,80
Betsafe

Kroatien må drage til Brasilien uden den rutinererede midterforsvarer Simunic der dummede sig fælt efter playoff-sejren over Island (råbte nationalistiske slogans der lugtede af nazisme) og fik 10 spilledages karantæne. I åbningskampen mod værtslandet må kroaterne desuden undvære angrebsstjernen Mandzukic (1 spilledags karantæne for sin udvisning i returkampen mod Island).

Men måske kan kroaterne alligevel drille Brasilien med en stædig defensiv krydret med kontraangreb? Her ligner Real Madrid-spilfordeler Luka Modric og den aldrende, men stadig lynhurtige, Wolfsburg-angriber Ivica Olic farlige våben. Balkan-nationen råder såmænd også over brasilianske Eduardo der skiftede statsborgerskab i 2002.


Kunne der evt være værdi i et sats på en overraskelse? 

Brasilien Uafgjort Kroatien

1,30

5,50 12,00
NordicBet
Bet365
Bet365

På den anden side overbeviste Kroatien ikke ligefrem i VM-kvalifikationen, hverken i gruppespillet eller i playoff mod Island. Så selv om kroaterne er favoritter til at tage gruppens andenplads, skal de nok passe på, ikke bare mod Brasilien, men også mod Mexico og Cameroun.

Og hvis det lykkes at gå videre, ser 1/8-finalen også grum ud. En andenplads i Gruppe A medfører nemlig et møde med vinderen af Gruppe B, og det bliver sandsynligvis Spaniens verdensmestre (alternativt Holland eller Chile, og de ser heller ikke nemme ud).

Alt i alt giver det vist god mening at Unibet* har Bosnien (i gruppe med Argentina, Nigeria og Iran - forventet 1/8-finale: Frankrig) som favorit i en h2h med Kroatien: 

Hvem når længst? Bosnien Kroatien
1,7 2,05
Unibet
Unibet

Topscorer

Men tilbage til Mandzukic. Som nævnt må han stå over i åbningskampen, hvilket naturligvis reducerer hans chancer for at blive turneringens topscorer. Men er odds 101 ikke temmelig højt alligevel?


Med forbehold for den uheldige kroatiske lodtrækning som vi var inde på ovenfor: Kunne der være basis for et topscorer-spil på Mandzukic - evt med sigte på at købe dem til et godt odds og så sælge på Betfair* senere i turneringen? Eller er selv odds 101 for lidt?

Her er en topscorer-checkliste man kan bruge for at se om en given spiller er en potentiel topscorer: Hvem bliver topscorer ved VM 2014 

VM-topscorer: Mario Manddzukic - odds 101 hos Ladbrokes

Spil- og handlebart eller ej?