Vores ugentlige BetXpert-opsamling samler op og highlighter nogle af ugens bedste og mest debatterede indlæg og brugertips. Denne uge handler bl.a. om to brugertippere, der har taget skridtet op som eksperter.

DM i Oddset er i gang hos Danske spil, som man hver dag frem til begyndelsen af december gratis kan deltage i. Den tipper, som rammer dagens højeste odds, kommer med på en fodboldrejse med tre forskellige internationale kampe på en weekend.

Der er dog stor konkurrence om pladserne. Et par BetXpert-folk fortæller her, at de begge har ramt svimlende 37 point, men det har vist sig ikke være nok.

Der er i den forgangne uge blevet oprettet en tråd med insidertips til alt fra hestesport, E-Sport og ishockey. Men hvornår kan man egentlig sige, at noget er et insidertip?

Hvis ellers man ser bort fra den megen fnidder, så er debatten faktisk ret interessant - og en som har optaget mange af BetXperts brugere.

Tik, tik, tik... Vi har begyndt nedtællingen til det første arvefjendeopgør mod svensken. Der er allerede analyser og spilforslag til kampen. For hvad skal man lige spille på? Debatten er i fuld gang. Deltag her.

Brugertippere bliver eksperter

I ugens løb har vi haft fornøjelsen af at byde velkommen til to nye eksperter, som begge er rekrutteret på baggrund af stærke og indsigtsfulde bidrag i BetXpert-universet.

Den ene er skilled-Highroller, der blandt andet har skrevet en række kvalificerede optakter til Vild med Dans-programmerne. Det kommer han også til at gøre fremover, da han bliver ekspert i underholdning og politik. Læs præsentationen af ham her.

Vi har også hevet brugeren Toke ind i panelet som ekspert i russisk fodbold. Han er hyret på baggrund af nogle få, men meget indsigtsfulde tips fra den russiske liga. Se præsentationen af ham her.

Og lad os da bare blive i vores udklækningsanstalt, brugertipsafdelingen, med en anbefaling om at holde godt øje med tennistipperen UpTheSpurs. Han har haft et godt run den seneste måned og bidrager positivt i forum med kvalificeret tennissnak.