Vores ugentlige BetXpert-opsamling highlighter nogle af ugens bedste og mest debatterede indlæg og brugertips. Denne uge handler bl.a. om en tennislektion, spilstrategi og en kampdebat, som løb løbsk.

En fodboldkamp varer kun 90 minutter plus tillægstid. Men optakt og nedtakt har tilsyneladende ingen grænser.

Det var hvert fald, hvad vi så i forbindelse med FC Midtjyllands Europa League-kamp mod Napoli forrige uge.

Debatten buldrede gennem 87 indlæg og otte dage. Der blev stillet spørgsmåltegn ved, hvor gode Napoli egentlig er? Er de fx et top 25-hold i Europa, og hvad kan man forvente af rotationer, når store hold spiller i den lille Europa Cup-turnering? Kampen gav mange svar, men debatten døde ikke med det samme.

Hvis man har fidus til en tennisspiller før en turnering, skal man så gå efter vinderspillet inden start - eller vil det bedre kunne betale sig at stikke ud på spilleren runde efter runde. Læs med i tråden til Lars Baes' vinderspil på Roger Federer.

Tennislektion og spilstrategi 

Vi fortsætter i tennissportens verden. For hvor ofte skiftes der egentlig bolde i de mindre tennisturneringer som Futures og ITF? Det kan jo sagtens påvirke forskellige spiltyper, da nye, hårde bolde som udgangspunkt favoriserer serverne. Læs debatten her, der opstod på baggrund af et brugertip fra UpTheSpurs.

Der var også godter til money management-nørderne i ugens løb, hvor ishockeyekspert Peter Seeberg løftede lidt af sløret for, hvordan han kunne holde en tilbagebetalingsprocent på 110 over næsten 600 kampe i så likvidt og oplyst et marked som NHL. Svaret skal blandt andet findes i grundprocenter, en decimeret chancevurdering og de magiske 48 procent.

Til sidst skal vi lige runde vores utrættelige dart-skribent Jokir, som forrige uge ramte Kim Huybrechts som turneringsvinder til odds 26. Han er igen på pletten med analyse og spilforslag til weekendens European Cchampionship.