Vores ugentlige BetXpert-opsamling highlighter nogle af ugens bedste og mest debatterede indlæg og brugertips fra jer brugere. Denne uge handler bl.a. om en tipper, der nåede P1 Morgen og en debat om, hvor svært det egentlig er at sætte en præcis chancevurdering.

Vi lægger ud med serien om Expected goals model, hvor del 2 i ugens løb blev publiceret. Artikelserien handler om en ny og avanceret form for bettingstats baseret på skudstatistik. Læseren må holde tungen lige i munden, for det er til tider noget langhåret - og anden del er ingen undtagelse.

Det er dog ikke nok til at skræmme brugeren "ingemann" væk. Læs og iagttag bettingnørderi på højt niveau. Forfatteren zAAz lover desuden at tredje del kommer lidt mere ned på jorden.

Jesper Sørensen er mest kendt som passioneret og succesfuld cykeltipper hos BetXpert. I ugens løb sprang han også ud som ekspert i tv-serier med en ualmindelig indsigtsfuld optakt til søndagens Emmy Awards. Det gav ikke umiddelbart så meget debat i forum - til gengæld blev han hevet ind i P1 Morgen som ekspert. Se optakten og hør radioindslaget - linket findes i kommentarsporet.

Kan CV overhovedet sættes korrekt?

En alenlag tråd om en disputs mellem en bruger og Scandic fik også sin afslutning i ugens løb. Det endte bl.a. med, at Scandic opdaterede og justerede en af deres paragraffer.

Er det overhovedet muligt at sætte en korrekt chancevurdering - og skal man holde fast i sin egen vurdering uagtet, at markedet ligger markant anderledes? Det kom der en fin lille debat ud af her på baggrund af et debuttip fra en ny bruger.