Vores nye ugentlige BetXpert-opsamling indkapsler og highlighter nogle af ugens bedste debatindlæg og brugertips fra jer brugere. Denne uge handler bl.a. om en ny bookmaker med dårlige dansk-kundskaber og en bruger, der har held med at ramme special-væddemål.

I sidste uge gjorde 888Sport* comeback på det danske betting-marked. Endda med en fin velkomstbonus på 1.000 kroner. Der var dog visse problemer med bonusreglerne, og hvordan disse skulle tolkes. Mildt sagt. For det virkede ikke til, at 888Sport* havde bekostet mange penge på at oversætte regler og vilkår til et korrekt dansk. Det kom der flere spydige og undrende kommentarer til.

Glæden var også til at overse for BetXpert-brugerne, da Danske Spil* sidste uge pludselig lukkede ned for offline-spil på visse håndboldspecials. Det havde hidtil været en god forretning for "håndboldpuntere" at gå ned i kiosken og spille på Kasper Søndergaard til at score over eller under 4,5 mål eller lignende. Fordelen var, at man dermed kunne placere væsentlig større beløb, end man kan online. Det var dog alt for bekostelig en affære for Danske Spil*, indrømmede de. Læs debatten, der gik fra at have fokus på Danske Spil til at handle om "EPAS-konventionen" og asiatiske spilagenter.

Bruger med styr på specialvæddemål

Hvordan fixer man mest effektivt en fodboldkamp - og får udbytte af det på den lange bane? Debatten blev aktuel, da BetXpert sidste uge var på matchfixing-konference for bl.a. at høre den prisvindende og afslørende journalist og forfatter Declan Hill. Baseret på erfaringer fra Finland fortalte han, hvordan en dansk matchfixing-skandale potentielt ville tage sig ud. Den var der dog flere brugere, som stillede sig undrende overfor.

Sidst skal vi også lige forbi brugeren Kibsgaard, som mest gør sig i special-spil. Det var blandt andet ham, som ramte odds 10 på Kristian Thulsen Dahl som største stemmesluger ved seneste Folketingsvalg - og nu fik han igen ramt et flot odds på et specialspil, da han tippede Rudy Markussen til at knock-oute den georgiske prügeknabe Ramazi Gogichashvili allerede i første omgang i lørdagens comeback-kamp. Husk, at du også kan abonnere på brugertips, hvis du har et godt øje til en eller flere brugertippere.