Vi lancerer nu en ny ugentlig BetXpert-opsamling, hvor vi indkapsler og highlighter nogle af ugens bedste debatindlæg og tips fra jer brugere. Første udgave handler blandt andet om et stærkt debuttip, en utrættelig dart-entutiast og en stærk matematisk debat ovenpå en debutartikel.

Vi har tidligere meldt ud, at et af vores erklærede indsatsområder er at gøre BetXpert mere brugervenlig, inddragende og attraktiv for jer, der kommer forbi dagligt, ugentligt eller bare engang imellem. Det er i øvrigt noget, I gerne må holde os op på.

Vi bliver nemlig hele tiden bekræftet i, hvor meget guld der er at hente i forummet, hvor brugere konstant byder ind med unik indsigt og ind imellem en helt absurd nørdet detailviden - på den gode måde. Alt sammen bidrager det til at højne debatten, niveauet og skabe forudsætningen for at kunne slå bookmakerne.

Artikeltypen "Ugen på BetXpert" har sigte mod at highlighte og dvæle ved nogle af ugens mest interessante, passionerede eller opsigtsvækkende debatter, som affødes i kølvandet på brugertips, artikler eller indlæg i BetXperts univers.

Og så er "Ugen på BetXpert" ikke mindst en opsamling og et overbliksbillede over, hvad der har rørt sig den sidste uges tid. Og lad os så komme i gang.

Højodds-pletskud

Brugeren "duketdj" dukkede sidste uge op med et brugertip - det første af slagsen. Her tippede han danske Martin Schmücker til at vinde VM i fodboldgolf i Tjekkiet. duketdj fandt spillet til odds 13 - med en vurderet betvalue på 195%. Noget højt, ville man umiddelbart sige. Men duketdj viste tydeligvis stor indsigt i sporten med en skarp analyse af såvel bane som favoritter. Oddset blev hurtigt slashet - og det var tydeligt, at han havde fanget Betsafe på det forkerte ben uanset udfaldet. Tippet gik hjem - og sejren blev sågar bekræftet i en sms fra vinderen Martin Schmücker.

duketdj er dog ikke den eneste bruger, som rammer høje odds for tiden. Brugertipperen MrSand havde også fundet et flot valuebet, som gik hjem til odds 10. Spillet var fra den amerikanske fodboldliga MLSoccer - en liga, som MrSand også er begyndt at skrive om for BetXpert.

Nørdernes legeplads

Brugeren zAAz har for nyligt fået sin debut som skribent hos BetXpert med en artikel om "Expected goal Models,", som er en ny og meget avanceret form for betting-stats. Det affødte en lang debat om alt fra spillesyndikater, pøbel-indsatser, spilteori og poisson fordeling. Kan du følge med?

I dette afsnit skal vi også forbi vores matematikkyndige bruger skilled-Highroller, der også har fået debut som skribent på BetXpert. Debutartiklen handler om, hvordan du kan beregne, om din tilbagebetalingsprocent holder - eller lige så godt kan være held. Ikke noget dårligt redskab for den kritiske bettor.

NFL og ishockey på vej

NFL-sæsonen begynder snart - nærmere bestemt 11. september. Har du svært ved at vente så længe, så kan du få styr på nogle af abstinenserne med lidt pre-season-betting fra brugeren purple4life. Han viser stor indsigt og har ramt nogle flotte spil i sine første brugertips.

Og nu vi er ved abstinenserne: En anden populær tråd står BetXperts Mike Larsen for. Hockey-Mike varmer op til sæsonstarten med lidt godter fra pre-season. Så mens vi venter på den officielle åbning smider Mike nogle forumtips ud her.

Der er også blevet kælet lidt for golfnørderne i den seneste uge med denne reportagelignende opdatering fra den danske golf-turnering "Made in Denmark". Afsender er såmænd Peter Jensen - ja, samme Peter, der gør comeback som NFL-ekspert - der har fulgt turneringen fra tætteste hold og smidt lidt tips ud hist og pist. Han sidder i øvrigt for øjeblikket og arbejder intenst med en stor NFL-optakt til BetXpert.

Comeback til kending

Dart er ikke den mest profilerede sport på BetXpert, men set fra et bettingperspektiv er sporten altså ret interessant. Bookmakerne har efterhånden et pænt spiludbud, limits er fine, og så vises dart ofte live på TV3Sport. BetXpert har sin egen uofficielle dart-ekspert i Jokir, som utrætteligt opdaterer  sin darttråd og lægger spil ud, så snart der er turneringer. Og det er der tit.

En ny og lovende brugertipper har også vist sig frem på det seneste. "ungkarl" gør sig i tennis og er måske værd at holde øje med, inden bookmakerne gør det. ungkarl er startet op med nærmest lutter wins som tennistipper og viser pæn indsigt i analyserne.

Til sidst et "velkommen tilbage" til den gamle kending madsbs, der har været bruger siden 2005. Han har i den seneste tid strøet om sig med flere indsigtsfulde tips fra de lavere danske divisioner.