Vores ugentlige BetXpert-opsamling highlighter nogle af ugens bedste og mest debatterede indlæg og brugertips. Denne uge handler bl.a. om en snarrådig bruger, der overhalede bookmakerne indenom og anbefalede et flot langtidsspil.

Det er nemt nok at forklare, hvad det kræves at blive en dygtig bettor og sikre overskud på den lange bane. Du skal "blot" være klogere end bookmakerne og udnytte, når de sætter deres odds skævt. Det er dog nemmere sagt end gjort, for hvordan gør man det i praksis?

En af måderne er blandt andet ved at reagere hurtigere end bookmakerne på nyheder, der kan påvirke oddsene. Det så vi et eksempel på i ugens løb. MIDAZ havde nemlig luret, at Aguero var udgået i Argentinas kamp mod Ecuador, som blev spillet natten til fredag, med hvad der lignede en slem skade.

Hvad der helt præcist var sket med City-angriberen var uvis, men aviser skrev blandt andet, at han havde grædt i omklædningsrummet. Med andre ord var der en fin sandsynlighed for, at det ville influere på Agueros bestræbelser på at blive topscorer i den engelske Premier League. Og det havde bookmakerne endnu ikke reageret på. 

Således kunne man efter Agueros skade stadig få odds 11 på brandvarme Alexis Sanchez som topscorer hos Bet365*.  Det viste sig, at Aguero er ude en måneds tid og som minimum misser 4 Premier League-kampe. I dag er odds på Sanchez nede i 6,5. Læs MIDAZ' forum-anbefaling her.

Pass comleting percentage. QB-Sneak og power fullback blocking. Der er for alvor kommet gang i NFL-sæsonen, hvilket medfører et væld af ekspert- og brugertips. Og ikke mindst gode debatter. Læs blandt andet denne omgang NFL-nørderi i forbindelse med brugeren MR NFL's tip på Pitsburgh Steelers.

Odds 25 ind på bogen

Kan det virkelig passe, at man kan få en limit på 2 kr hos en bookmaker, spurgte Brazilmania? Læs debatten, hvor købeloven, diskrimination og termen "fritidsspillere" bliver vendt.

Et kig ud af vinduet afslører efterårets indtræden. Det er dog ikke ubetinget skidt, for det betyder også, at de mange typer vintersport så småt går i gang. Således kører NHL-sæsonen igen for fulde damp, hvilket får flere brugertippere ud af skabet. En af dem er Kier, som slynger om sig med indsigtsfulde analyser om amerikansk ishockey.

Vi slutter af med at highlighte et eksperttip fra ugens løb. Det er samtidig en påmindelse om, at man sagtens kan få noget ud af en ekspertanalyse, selvom værdien umiddelbart er forduftet. Flere eksperter er nemlig flinke til at angive alternative spil.

Det så vi senest i kampen mellem Ramos-Vinolas og Roger Federer i den store ATP-turnering i Shanghai. Her anbefalede tennistipperen Asger Hess et spil på over 17,5 partier. Længere nede i analysen vurderede han, at Ramos ville have omkring 6 procents chance for at vinde kampen. Ikke meget. Men nok til at få et massiv valuebet, da Betfair* lå omkring odds 25 på Ramos, hvilket var markant over andre bookies. Og kampen? Ramos vandt i tre sæt.