Vores ugentlige BetXpert-opsamling highlighter nogle af ugens bedste og mest debatterede indlæg og brugertips. Denne uge handler bl.a. om betting-myter, freebets og limits.

Mange vil sikkert være enige i, at Bet365s risikofrie livebet på 250 kr. er et af markedets bedste bookmakertilbud. Bonussen kommer med jævne mellemrum til Champions League og større opgør i de store internationale fodboldligaer. Men hvordan skal man egentlig forvalte tilbuddet - altså "benytte" og ikke "udnytte" det, så man drager størst mulig fordel? Det er der flere bud på fra brugere her.

Danske Spil* er den seneste tid blevet kritiseret for at skære ned på deres håndboldudvalg. Ifølge Thomas Rørsig, kommunikationschef hos Danske Spil*, er det et spørgsmål om både kompetencer og ressourcer. Læs hvad BetXperts håndboldbrugere synes om den beslutning. 

Og nu hvor vi er ved Danske Spil*, så skal vi lige forbi en anden debat. De forkætrede limitis er til stadighed noget, som optager de mere seriøse bettere. Der er dog stadig meget mystik om, hvordan de tildeles og styres fra bookmakernes side. I denne tråd er der dog flere bud på, hvordan Danske Spil* regulerer et givent marked.

Russer-ekspert

Hvor meget skal man slå lukkeoddsene for at have overtaget på bookmakerne? 60 procent af gangene, 70 procent? Og er det overhovedet rigtigt, at man skal have en sample på flere hundrede spil, før man kan udlede, at man har en "edge." Disse spørgsmål er behandlet i denne tråd.

Ugens anbefaling af brugertipper sender vi efter Toke, som excellerer i spilforslag fra den russiske fodboldliga. Han har ligeledes haft et rigtig flot 2015, omend den samlede mængde spil er forholdsvis lille.