Vores ugentlige BetXpert-opsamling highlighter nogle af ugens bedste og mest debatterede indlæg og brugertips. Denne uge handler bl.a. om en debat om dansk hestevæddemål, der halser efter vilkårene i Sverige.

Dårligt spiludbud, forringede vilkår og væddeløbsbaner, som lukker ned. Hvor skidt står det egentlig til med dansk hestesport? Meningerne er delte i denne debat, som opstod i kølvandet på nyheden om, at Fyens Væddeløbsbane lukker ned.

Du er måske i virkeligheden ikke særlig godt dækket, hvis en bookmaker skulle gå konkurs. Det siger en anerkendt advokat til BetXpert. Debatten udviklede sig til en debat om, hvordan spillerne er stillet hos Pinnacle, og hvilken licens den asiatiske bookmaker hører ind under. Læs den langhårede debat her.

Når bookmakerne ændrer odds efter, at et væddemål er sat, går det så kun imod spillerne? Og hvornår kan man som bookmaker med rimelighed hævde, at man har udbudt et "fejlodds" og ikke bare ikke været dygtig nok. Holdningerne er mange her.

Flotte beach volley-spil

Sagen om Scandic-kunden, som mener at have fået konfiskeret penge på et forkert grundlag, ruller videre. I ugens løb meldte Scandic sig for første gang officielt ind i debatten, ligesom den pågældende kunde erkendte, at han havde overtrådt regler og vilkår i et tilfælde.

Det kan være svært at slå bookmakerne på store gennemsigtige markeder som Premier League og Champions League i fodbold. Men hvor meget ved bookmakerne om fx beach volley? Ikke nødvendigvis meget - og her kan du måske finde en "edge." Det har cbjerg hvert fald forsøgt sig med - efter et par års tips-fravær er han tilbage på banen med flere stærke spil i beach volley.