Vores ugentlige BetXpert-opsamling highlighter nogle af ugens bedste og mest debatterede indlæg og brugertips. Denne uge handler bl.a. om et brugerpanel, der har haft en forrygende uge med 30 ud af 46 fuldtræffere.

De lever et stille og forholdsvist anonymt liv. Og står ofte i skyggen af de mere etablerede og navnkundige spillere.

Under radaren er spotlyset slukket, men territoriet er stort og uberørt.

Vi taler her om BetXperts brugertippere, der i den grad har rørt på sig den seneste uge. Ud af 46 afgjorte spil er 30 af dem gået hjem, mens et spil er voided. Der er leveret tips inden for både tennis, fodbold, håndbold, basketball, ishockey og amerikansk fodbold.

Der er selvfølgelig tale om en vis form for varians, men vi vil alligevel henlede opmærksomheden på afdelingen, hvor der til tider kan hentes meget guld. Hos flere af tipperne vises stor indsigt i de respektive sportsgrene. Her kan du plukke dine egne endnu uopdagede tippere og blandt andet abonnere på dem via sms.

Det er ingen hemmelighed, at brugertipssektionen i årevis har fungeret som rugekasse, talentafdeling og værkstedet for uslebne diamanter. En stor del af BetXperts eksperter plukkes således direkte derfra. Har du ambitioner om at blive en del af ekspertpanelet, er det bare at komme i gang.

Over 50 indlæg på et døgn

Brugeren ingemann fortsætter sine interessante tips udelukkende baseret på "expected goals model". Denne weekend har han fundet flot værdi i Leicester hjemme mod Manchester United. Følg med og læs analysen.

Der blev spottet en særdeles besynderlig oddsudvikling i tenniskampen mellem Munoz De La Nava og Cervantes i sæsonfinalerne på Challenger-touren. Oddsene blev først udbudt som helt lige, men pludselig stak de helt af, hvorefter flere bookmakere pillede kampen af. Læs debatten her og her.

Og så har et indlæg fra brugeren MoneyBizz på under et døgn skabt mere end 50 indlæg. Han eftersøgte en betting-partner, og så tog tråden fart. Læs den her.

Til sidst er der lidt for matematikerne og fans af amerikansk fodbold. For hvordan beregner man sandsynligheden for, at en kicker scorer på sine ekstra point-forsøg?