I jagten på gode VM-odds er vi nået til Gruppe D hvor Uruguay lægger ud med stryg til prügelknaben Costa Rica. Eller hvad?


I sommerens VM-slutrunde i Brasilien er Uruguay havnet i en svær gruppe med to andre lande fra verdensranglistens top 11, Italien og England. Men Luis Suaréz og Co har en god mulighed for at komme flyvende fra start.

Modstander i første kamp er nemlig lille Costa Rica der råder over spillere som Bolaños, Oviedo og Gamboa der alle har spillet i FC København (Bolaños er stadig at finde i Parken og omegn).

14. juni 21:00 dansk tid: Uruguay - Costa Rica (link til Match Center: flere odds, nyheder etc)

Uruguay Uafgjort Costa Rica
1,40 5,00 11,00
Ladbrokes
Betsafe
Bet365

Nu er der ikke fordi FCK-tilhørsforhold i sig selv er dårligt - Englands landstræner Roy Hodgson har faktisk været chef for den danske klub en overgang - og Costa Rica har også dygtige folk som Bryan Ruiz og Joel Campbell. Men der er alligevel langt op til den anseelse som Suárez, Cavani og de andre stjerner fra Uruguay nyder. Og til deres niveau. Costa Rica tabte 0-4 til Chile i januar - hvordan går det mon mod Uruguay?

Uruguay (-1) Uafgjort (0-1) Costa Rica (+1)
2,08 3,60 3,40
Unibet
Betsafe
Bet365

I det hele taget ligner det tre meget svære kampe for Costa Rica, der skal stramme sig an for at undgå tre nederlag, og det mellemamerikanske lilleput-land er storfavorit til at tage sidstepladsen i Dødens Gruppe.

Hvordan går det for Costa Rica til VM?

Odds Bookmaker

Får 0 point i gruppespillet

2,95
Sportingbet

Slutter sidst i gruppen

1,20 Bet365

Elimineres i gruppespillet

1,10 Unibet

Costa Rica går videre fra gruppen

10,00 Bet365

Topscorer for Costa Rica: Bryan Ruiz

6,00 Unibet

Topscorer for Costa Rica: Joel Campbell

8,00 Unibet

Hvad med Uruguay? Een ting er Costa Rica, noget andet Italien og England, hold der kan blive en stor udfordring. Sydamerikanerne har en skræmmende angrebsduo i Suárez og Cavani, men erfarne kræfter som Lugano og Fórlan er ikke hvad de har været.

Hvordan går det for Uruguay til VM?

Odds Bookmaker

Uruguay vinder turneringen

28,00
Tonybet

Uruguay vinder Gruppe D

2,62 Bet365

Uruguay går videre fra Gruppe D

1,44 Bet365

Uruguay elimineret i gruppespillet

2,75 Bet365

VM-topscorer: Luis Suárez

18,00 Bet365

I denne sæsons Premier League har Uruguays Luis Suárez og Argentinas Sergio Agûero scoret henholdsvis 30 og 17 mål, og der kunne måske være basis for et spil på at Suárez også scorer flest i sommerens slutrunde?

Argentina scorer nok mest og kommer længst i turneringen, men Suarez er målkongen hos Uruguay, mens den skadesplagede Agüero hos argentinerne må kæmpe med Messi (og boksangriberen Higuain) om at komme på måltavlen.

Scorer flest mål ved VM: Suárez Agûero
1,82 1,90
Unibet Unibet