Nordicbet* har præsenteret anførereren for det danske fodboldlandshold, forsvarsspilleren Simon Kjær, som ny ambassadør. Den nye aftale vækker stor begejstring hos spillefirmaet. 

Nordicbet* opruster på ambassadør-fronten med kendte ansigter. For tre måneder siden præsenterede de bokseren Mikkel Kessler som frontfigur for deres casino, mens de i dag har offentliggjort, at de har lavet en toårig aftale med fodboldlandsholdets anfører, Sevilla-spilleren Simon Kjær, der skal være ambassadør for deres sportsbetting. 

Aftalen betyder, at Simon Kjær skal være Nordicbets ansigt i både tv-reklamer og i forbindelse med andre kampagne-aktiviteter, og Nordicbet* er meget begejstrede for den nye aftale: 

"Simon Kjær er et af de allerstørste danske fodboldnavne. Han er landsholdets anfører og har spillet i nogle af de største klubber i verden. Endnu vigtigere personificerer han de dyder, vi ligeledes hylder som brand. Han er en fandenivoldsk indpisker, der går forrest og ofrer sig for holdet," siger Nordicbets danske direktør Steen Madsen i en pressemeddelelse og fortsætter:

"Derudover har han det glimt i øjet, som er så vigtigt, hvis du skal være en troværdig ambassadør for et brand i underholdningsbranchen. Vi glæder os meget til samarbejdet."

"Ser frem til et godt samarbejde"

Nordicbet* vil ikke løfte sløret for, hvordan og hvornår Simon Kjær vil blive brugt i deres markedsføring, men bookmakeren oplyser i pressemeddelelsen, at de ser sommerens VM-slutrunde i Rusland som en god lejlighed til at bringe Simon Kjær i spil. 

"Det er en ambassadør-rolle, hvor jeg bliver et af NordicBets ansigter udadtil. Som i alle andre situationer går jeg selvfølgelig ind til opgaven seriøst og professionelt. NordicBet* er et brand, jeg kan stå inde for. Det er et seriøst firma, der har mange år bag sig i branchen, og jeg ser frem til et godt samarbejde," siger Simon Kjær i pressemeddelelsen.

Simon Kjær har spillet 20 kampe for den spanske klub Sevilla på tværs af alle turneringer i den indeværende sæson. Simon Kjær startede inde i gårsdagens opgør på udebane mod Malaga, hvor Sevilla vandt med 1-0.