Danske Spil* A/S har netop offentliggjort sin årsrapport for 2017, og af den fremgår det, at koncernens resultat for regnskabsåret 2017 blev på over 1,5 milliarder kroner, mens den havde en bruttospilleindtægt på knap 5 milliarder kroner. Det oplyser Danske Spil* i en pressemeddelelse. 

Danskerne tabte hele 4,91 milliarder kroner på tværs af hele Danske Spil-koncernen, viser bruttospilleindtægt-tallene (BSI) fra Danske Spil-koncernens årsrapport for 2017, der netop er offentliggjort. Det er en rekordhøjt BSI, da den i 2016 var 10 millioner kroner lavere. Det sker på trods af, at Danske Spil* har investeret i IT og tiltag rettet mod deres kunder.

"Danske Spil* A/S leverer et årsregnskab, der overgår vores forventninger for 2017, og som viser selskabets konkurrenceevne på et liberaliseret marked. Danske Spils fornemste opgave er at tjene penge til samfundet, og bestyrelsen ser med tilfredshed på Danske Spils fortsatte udvikling og styrke, siger Peter Gæmelke, formand for Danske Spil*, i en pressemeddelelse

Resultatet for koncernen blev på 1,654 milliarder kroner, mens udlodningsmidlerne løb op i lige over en milliard kroner, mere præcist 1,044 milliarder kroner. 

Danske Spil*: Vi har taget markedsandele

Danske Spil* oplyser i pressemeddelelsen, at der er arbejdet intensivt i 2017 med en 2020-strategi, hvor der er fokus på at levere Danmarks bedste spille- og kundeoplevelse. 


"Vi har gennemført og gennemfører en række investeringer i IT og kunderettede tiltag, som ruster os til fremtiden. En del af de investeringer, vi har gennemført i løbet af året, har allerede givet afkast, og vi er på flere brands lykkedes med at tage markedsandele på det liberaliserede marked, siger administrerende direktør i Danske Spil* A/S, Susanne Mørch Koch, i pressemeddelelsen

"Både forhandlere og kunder fik glæde af nye digitale løsninger for Oddset, der blev rullet ud til ca. 1.000 forhandlere. Derudover banede et pilotprojekt i 2017 vejen for, at kunder nu kan få gevinster op til 5.000 kr. udbetalt direkte på deres Dankort-konto. Der er ingen tvivl om, at konkurrencen på spillemarkedet er benhård. Med årets resultat har vi vist, at Danske Spil* i den grad kan konkurrere head to head - til glæde og gavn for hele Danmark. Danske Spil* A/S går derfor på en lang række områder styrket ind i 2018, og vi glæder os til den spændende udvikling," fortsætter Susanne Mørch Koch.

Ifølge Danske Spil* var årets seks først måneder hårde for koncernen, da den mærkede den stigende konkurrence på spillemarkedet, mens de senere på året kom tilbage med deres Oddset-brand, hvor de har arbejdet intensivt med fokus på de digitale platforme. 

BetXpert arbejder på en kommentar fra Danske Spil* til årsrapporten, når vi har nærstuderet den.