Tirsdag aften afviklede vi syvende runde i BetXperts pokerliga (spilles hos Winner Poker). Der var 20 deltagere.

Førstepladsen og den medfølgende præmie på $100 tog "Playbird" sig af. Han tog sig desuden af aftenens bounty ($100 for at slå BetXperts pokermand ud).

Til højre på denne side kan man se liga-stillingen efter de første syvende runder.

Hermed en opfordring til at man stiller op næste tirsdag (kl. 20:30) hvor sidste kvalifikationsrunde spilles.

Læs om pokerligaen her: http://www.betxpert.com/artikel/sommer-pokerliga-hos-betxpert

Kvalifikationsrunde 7

Een fugl i hånden er bedre end ti på taget - men 10 playbirds på taget er bedre end een playbird ved bordet...

Jeg kan ikke rigtig finde ud af, om jeg nu er kommet et skridt nærmere eller længere fra at blive ornitolog. Af alle fuglearter, må playbirden være den mest frusterende.

I runde 7 var det igen Playbird, der voldte mig flest problemer. Som sædvanlig havde vi diverse infights, og desværre havde han igen i går position på mig, hvilket gav mig ekstra dårlige vilkår.

I den afgørende hånd for mig, sidder jeg jeg med JJ på knappen. UTG (Bartolone) som er meget short, vælger at limpe - hvorefter der foldes om til mig. Jeg orienterer mig kort og ser at SB (coxlaud16) har nogenlunde samme antal chips som jeg selv, og BB (Playbird) har lidt flere end jeg selv.

Heldig fugl

Jeg vurderer at min JJ spiller fint imod Bartolones holdings, kontra hans stack (som på det tidspunkt er omkring 1/3 af min stack) - derfor vælger jeg at pushe alle mine chips til midten, for at lave et regulært squeeze spil, og tvinge SB og BB til at folde, så jeg kan komme HU mod Bartolone. Til min store overraskelse vælger både SB og BB at snapcalle. SB viser forståeligt nok AK op - men BB (Fuglen) viser til min endnu større overraskelse A9 op (og Bartolone folder).

Jeg når lige præcis at tænke - YES! - De har hinandens outs, så jeg er oppe imod hhv 2 outs og 5 outs - hvilket gør mig til klar favorit, mod SB´s godt 30% chance for at vinde, og BB´s godt 10% chance for at vinde. Men Fuglen må igen have spist nogle lykkefrø til middag, eller taget fuglebad i vand hentet direkte fra fortunas egen baghave. Der sker naturligvis det at Fuglen rammer alt det han skal - både sit A og sørme også sin 9ér - to fluer med et smæk! - Coxlaud16 og jeg ryger på porten.

Fjerkræet flyver videre

Senere i touren, er Fuglen igen på spil. Denne gang er det Isabelle der, kommer i kløerne på kræet. De ender all in preflop med hhv TJ til Isabelle og AQ til Fuglen. Med et flop der hedder K52, ser det ret sort ud for Isabelle, men turn hjælper med en Tér - hvilket så også giver fulgen to outs 3 outs mere, udover de de 6 han havde i forvejen. Fuglen re-suger på riveren, da en J kommer flyvende ind på riveren, og redder potten til fuglens fordel, og sender Isabelle ud af turneringen.

Men det stopper ikke her. Playbird kan simpelthen ikke stoppe sit varme run og sender også gr8pb18w tidligt i seng. Han kommer all in pre flop med A7 mod gr8pb18w´s AT - igen en hånd hvor fuglen skal ud og ramme sine mirakel kort. Hvilket han også gør, da bordet slår 489TJ og giver fuglens hans runner runner straight - og gr8pb18w må se sig slået.

Gyser i final showdown

Bobbel-spillet med de 4 sidste deltagere, varede omkring en times tid - indtil Born1994 ender all in preflop mod playbird. Om man var favorit eller ej mod fuglen igår, så tabte man alligevel. Dog var det en fair måde Born1994 måtte forlade bordet på, da hans J4 ikke kunne knække fuglens A6 - især ikke fordi fuglen igen ramte alt hvad der var at ramme - både sit A og sin 6ér.

Jardemyr, som især jeg har haft store forventninger til - viste endelig i går sit værd, og fik kæmpet sig helt op på en flot 2. plads da han måtte strække våben mod Playbirds hotwings. Et varmt sæde havde han i hvert fald - de to i den afgørende hånd ender all in preflop med QhJc til fuglen, og AdTh til Jardemyr. Èn hånd som matematisk set skal gå til Jardes fordel 60% af gangene. Det blev en sand gyser da floppet først slog - 3c9s6c og nu øgedede Jardes vinder chancer til 70% - turn Tc Av av, nu er det næsten et flip. River 2c og Jarde endte hermed som nr 2. i dette 7. heat af vores VM liga.

Vi ses i næste uge - til sidste kvalifikationsrunde

Alt i alt en fornøjelig aften, som desværre igen for mit vedkommen blev en alt for kort fornøjelse. Men sådan er det jo med pokeren - det går ikke altid som præsten prædiker.

Igår satte vi i øvrigt deltagerrekord på 20 deltagere. Hvilket både gav to fulde borde, men også væsentlig flere point at spille om.

Efter vi har ændret setup og nu lukker 9 mand direkte i finalen, er det pludselig blevet endnu mere spændende. Og leaderboardet som det ser ud, efter 7. runde - må siges at være garant for en sand gyser i næste og sidste indledende runde. Jeg personligt er i hvert fald endnu ikke sikret, min plads i finalen. Så jeg håber ikke at jeg kommer til bords og slet ikke ude af position mod playbird næste gang.

Til sidst - vil jeg minde jer om at de der endnu ikke har fået det gjort - se leader boardet - skal huske at poste deres winner brugernavn - så de kan komme på listen til vores wildcard turnering 16. August.

7. runde - præmier

1. Playbird - $100

2. Jardemyr - $60

3. Born1994 - $40

Bounty:  Playbird - $100