Tirsdag aften afviklede vi fjerde runde i BetXperts pokerliga (spilles hos Winner Poker).

Førstepladsen og den medfølgende præmie på $80 tog "Playbird" sig af. Aftenens bounty ($100 for at slå BetXperts pokermand ud) gik til "NulleNar".

Til højre på denne side kan man se liga-stillingen efter de første fire runder.

Hermed en opfordring til at man stiller op næste tirsdag (kl. 20:30) hvor kvalifikationsrunde nr 5 (af 8) spilles.

Læs om pokerligaen her: http://www.betxpert.com/artikel/sommer-pokerliga-hos-betxpert

Kvalifikationsrunde 4

Til aftenens heat var der 16 deltagere der fandt vej til filten hos Winner Poker.

Der var endda folk som var på ferie i Polen der ofrede sig og, loggede på via hotellets internet. Det var den gode Lawrizze, som ikke ville gå glip af dagens heat, og derfor fik koblet sig op på - efter hans egne ord - et meget ustabilt internet. Men hvad gør det når man kan nyde en kold lokal polsk pilsner fra hotelbaren, samtidig med at man renser fisk i Danmark.

Det var faktisk en god aften, hvor der ikke blev "suget" nær så meget som sidste tirsdag. Jeg selv endte endda på mit første finalebord i denne Liga. Det er en personlig rekord, jeg vil leve længe på (helt til næste tirsdag).

Finalebord og rudernes forbandelse 

Jeg lå godt i feltet som nr 1, da vi var 6 tilbage, hvor jeg følte jeg var ved at have krammet på de tilbageværende. Men der var især en jeg ikke rigtig kunne få ned med nakken, og det var Playbird.

På et tidspunkt sidder jeg med AT og raiser fra UTG (1. position efter Big Blind - også kaldet Under The Gun), der foldes til Playbird der kalder mig. Flop TT6 med to ruder (jeg har ikke selv en ruder). jeg vælger at checke i håb om at Playbird vil skyde. Det går efter planen, og Playbird skyder, hvorefter jeg vælger at flatcalle ham (med håb om at der ikke falder endnu en ruder).

Turn - ja gæt selv - en ruder. Med det turn-kort, som virkelig er en action dræber, vælger jeg igen at checke, og Playbird checker bag mig (her kan man så diskutere om det var klogt eller dumt af mig at checke, med risikoen for at Playbird checker bag mig, og vi risikerer at der kommer endnu en ruder på riveren).

Riveren bringer det værste kort jeg kunne forestille mig -nemlig en ruder mere!! Og ikke ruder A som kunne give mig mit hus, så jeg vælger igen at checke, og igen checker Playbird bag mig. Desværre sidder Playbird med Ad6h og har ramt sin nutflush, og jeg taber en ret stor pot her, som 1)smadrer mit momentum; 2)gør et så stort indhug i min stack at jeg er nødt til at skifte taktik igen (blive mere tight)

Denne gang blev det NulleNar der tog sig kærligt af mig, og scorede bountyen på $100. Jeg sidder i SB(Small Blind) - med omkring 13 Big blinds og forsøger at tage blinds, med QJ, da jeg moser min QJo preflop, direkte ind i NulleNars par 2. Om det var et Bounty/Hero call fra hans side, skal jeg ikke kunne sige. Men det lykkedes ham i hvert fald at, slå mig ud, da jeg ikke kunne ramme - selvom jeg endda får 10 outs på turn, på et bord der hedder A53K. Desværre mente fru Fortuna ikke at jeg skulle være med mere, så riveren var desværre ikke på min side.

Grim hånd og sidste showdown

Skal der nævnes et par "grimme" hænder - kan jeg komme i tanke om en hånd der udspilles mellem Lawrizze og Sspkrigeren. De ender All In Preflop med hhv AK Vs AQ. Lawrizze sidder med AK og var garanteret ved at få den polske bryg galt i halsen, da han ser at der kommer en Q dansende ind på floppet - desværre er der ikke mere hjælp til Lawrizze på hverken turn eller river. Så han må kapitulere og hente sig en gravøl i hotellets bar.

HU kampen mellem Sspkrigeren og Playbird virkede som om at den kunne tage resten af natten. Selvom Playbird dominerede Sspkrigeren med over dobbelt så mange chips som Sspkrigeren, da de startede HU, bølgede de frem og tilbage, og Sspkrigeren formåede endda at komme op på even chips. Men glæden var kortvarig, da han "fiskede" efter en straight uden at ramme og måtte lægge sig på riveren. Til sidst lavede Sspkrigeren et sidste desperat forsøg, og skubbede Q7o (off suit) ind i Playbirds par 3, der holdt hele vejen hjem og gav den legesyge fugl sejren.

Stort tillykke til aftens vinder - Playbird, og til NulleNar for at slå mig ud.

Endnu en gang blev posen rystet godt, i det midterste af feltet, og kampen er blevet endnu mere åben og spændende om de 8 finalepladser.

Tak for en god aften, med en masse god lir og spændende poker. 

4. runde - præmier

Playbird - $80

Sspkrigeren - $48

NulleNar - $32

Bounty-vinder: NulleNar - $100