Tirsdag aften afviklede vi anden runde i BetXperts pokerliga (spilles hos Winner Poker).

Førstepladsen og den medfølgende præmie på $85 tog "Sspkrigeren" sig af. Aftenens bounty ($100 for at slå BetXperts pokermand ud) gik til "Bimbam".

Til højre på denne side kan man se liga-stillingen efter de første to runder.

Hermed en opfordring til at man stiller op næste tirsdag (kl. 20:30) hvor kvalifikationsrunde nr 3 (af 8) spilles.

Læs om pokerligaen her: http://www.betxpert.com/artikel/sommer-pokerliga-hos-betxpert

Kvalifikationsrunde 2

Grundet min manglende tilstedeværelse tirsdag aften (stedfortræder var Mads Vestergaard), kan jeg desværre ikke komme med nogle saftige håndhistorier fra filten.

Dem må I have til gode til næste gang hvor jeg igen er med i turneringen.

Stort tillykke til SSPkrigeren, som igen var med i toppen (i runde 1 blev det til en tredjeplads) - og endda endte med at give hele feltet baghjul.

Der skal naturligvis også lyde et tillykke til Bimbam, der endte med at tage Mads´/"mine" sidste chips, og dermed vandt bountyen på de $100. Jeg ved at Bimbam spillede med et termometer i begge i ender og dynen godt oppe om ørene. Men skranteriet fik ingen betydning for hans pokerfærdigheder; han fik både bountyen og en flot 2. plads til sidst.

På 3. pladsen så vi JuugsIzzi - vinderen af runde 1.

Det blev en runde, hvor vi blandt 17 deltagere fik set nogle nye "ansigter" i forhold til første runde: Isabelle022, BrianVilladsen, OkaPokah, Solvkaer11, Saturn123 og Lortefugl (gad vide om han er glad for fugle).

Der er tilkendegivet en interesse for at, alle giver sig til kende i vores Pokerliga-tråd (så vi ved hvem vi er oppe imod når vi spiller). Jeg vil derfor gerne opfordre alle der endnu ikke har gjort det, til at skrive i den tråd så vi kender deres nick og deres Betxpert brugernavn.

Der er nogle stykker (trekløveret Kimbrokra, Sspkrigeren og Juugs) der har lagt sig tungt i spidsen af ligaen - men intet er afgjort endnu med 6 indledende runder endnu, og en wildcard-turnering. Så det er bare om at klø på og være klar til næste tirsdag kl 20.30 på Winner Poker.

2. runde - præmier

Nr 1: SSPkrigeren - $55

Nr 2: Bimbam - $51

Nr 3: JuugsIzzi - $31

Bounty på $100 (for at eliminere BetXperts pokermand, ucantcatchme): Bimbam