Det er ved at være et stykke tid siden vi sidst har haft et fælles poker-arrangement her på BetXpert. Det gør vi hermed noget ved!

BetXpert har i samarbejde med Winner Poker stablet en lækker poker-liga på benene - med $1800 added.

Der spilles 8 indledende runder, en wild card-kvalifikation samt en finale.

Starten går på tirsdag, 22. Juni, kl 22, og det kører videre de følgende syv tirsdage med sidste indledende runde tirsdag 10. august. En wild card-kvalifikation spilles 16. august, og finalen afvikles 17. august.

(Bemærk at det kun er denne tirsdag at der spilles kl 22; ellers er det 20:30).

I finalen dyster 9 spillere om $1000.

Finale-præmier

Nr1: $600

Nr2: $300

Nr 3: $100

Buy-in og præmier i indledende runder

I hver af de 8 indledende runder og i wild card-kvalifikationen er der et buy-in på $11. Disse går (minus 10% i rake til pokerrummet) til præmiepuljen i den pågældende runde, med følgende eksempel-fordeling:

Præmierne fordeles mellem top-20%. Det vil sige: hvis der er 20 deltagere, vinder top4 penge. Nr 1 får 50%. Nr 2 får 25%. Nr 3 får 15%. Nr 4 får 10%.

Den præcise fordeling afhænger af deltager-antallet. Bemærk: Når man tilmelder sig i Winner Pokers lobby, opdateres payout-detaljerne.

Bounty

For at det skal være lidt ekstra sjovt at deltage, spiller vores poker ekspert Kim Laursen med (under dette nick: "ucantcatchme"), og der vil være en bounty på ham i hver af de 8 indledende runder. Den som tager de sidste chips fra "ucantcatchme", belønnes med $100.

Hvem kommer i finalen?

Da vi spiller denne promotion som en liga, vil der blive spillet efter et point system, hvorigennem vi finder 8 af de 9 finalister.

Der gives point ud fra antallet af deltagere i hver af de 8 indledende runder.

Stiller der 20 deltagere op fra start, vil nr 1 få 20 point, nr 2 få 19 point, nr 3 få 18 point, osv .

Desuden gives der 15 bonus point til vinderen, 10 bonus point til nr 2 og 5 bonus point til nr 3.

10 bonus point for at slå "ucantcatchme" ud.

Når de 8 indledende runder er spillet, vil de 9 højest placerede gå direkte i finalen. Den 10. og sidste finaledeltager, findes blandt de øvrige deltagere på ranglisten. De skal spille en wild card-kvalifikation mandag 16. august - vinderen af denne turnering får altså også en plads i finalen.

For at få adgang til wildcard-turneringen, skal man minimum have optjent 5 point på leaderboardet. Udover dette skal alle have opgivet deres brugernavn på Winner Poker herinde. Altså ikke jeres nicks når I sidder ved bordene, men det nummer der starter med WWR - efterfulgt af en talrække.

Find turneringen

Første indledende runde (ud af 8) spilles på tirsdag 22. juni, kl. 20:30.

Den findes her:

Winner Poker -> lobbyen -> turneringer -> alle -> BetXpert Poker VM Bounty

Bemærk at minimums-deltagerantallet er 15.

Kodeord

Da det udelukkende er en promotion for BetXpert brugere, vil der op til eller på hver spilledag blive offentliggjort et kodeord.

Til første indledende runde, tirsdag 22. juni, er kodeordet: xpert226

Betingelse for at være med

Man skal have have en BetXpert-profil for at kunne deltage. Og en Winner Poker-konto.

Læs om Winner Poker

Har man ikke en Winner Poker-konto, kan man trykke på et link eller et banner i vores Winner Poker-anmeldelse i poker-sektionen: http://www.betxpert.com/poker/winner-poker 

Winner Poker er et af de nyeste rooms på verdens største pokernetværk iPoker. - Winner Poker har et højt service niveau, med en livechat, der er nem at komme i kontakt med når man har brug for hjælp. Udover dette har de et stort udvalg af turneringer, sit and go, og cashgames for enhver pengepung. 

Forum-debat

Læs om sommer-pokerligaen i denne forumtråd: http://www.betxpert.com/forum/poker/vis/ny-pokerturnering