Tirsdag aften afviklede vi sjette runde i BetXperts pokerliga (spilles hos Winner Poker).

Førstepladsen og den medfølgende præmie på $90 tog "Bimbam" sig af. Aftenens bounty ($100 for at slå BetXperts pokermand ud) gik til "Swubber".

Til højre på denne side kan man se liga-stillingen efter de første seks runder.

Hermed en opfordring til at man stiller op næste tirsdag (kl. 20:30) hvor kvalifikationsrunde nr 7 (af 8) spilles.

Læs om pokerligaen her: http://www.betxpert.com/artikel/sommer-pokerliga-hos-betxpert

Kvalifikationsrunde 6

Touren Tirdag aften, bød for mit vedkommende på en gang poker med manglende fokus. Nu skal det ikke være en undskyldning, for ikke at vinde eller for at ryge ud. Men dagen op til denne turnering var ikke i mit tegn.

For at gøre en lang historie kort: Jeg fik en parkeringsbøde her i Budapest, hvor jeg kom 3 minutter for sent ned til min bil i forhold til den P-billet jeg havde lagt i forruden. Min søn fik maveforgiftning, og lige præcis tirsdag skulle internettet opgraderes hernede på adressen - til dobbelt hastighed, men det fik desværre lige præcis modsatte effekt og sprang af og på hele tiden.

Men spilles skulle der.  18 mand høj var vi. Vi fik besøg af 3 helt nye deltagere igår - hvor især 2 af dem gjorde sig bemærket. Swubber fik spillet sig til en flot 3. plads, mens gr8pb18w tog sig kærligt af mig, og smed mig på porten.

Én af de afgørende hænder for mig, udspiller sig mod playbird - som jeg i tidligere heats - har haft mine kvaler med. Hvis jeg ikke vidste bedre, ville jeg tro at manden har noget imod mig personligt - jeg vælger dog at tro det er på grund af den bounty man kan vinde ved at slå mig ud.

Jeg sidder i BB og playbird, som sidder i tidlig position, starter med at raise til 3 x BB. Der foldes rundt til mig, der vælger at give nakke med AKs i lommen, men det skræmmer ikke spillefuglen, som kalder bag mig. Flop - 533, uden farvetræk - jeg checker, da jeg er ude af position og har tidligere set fuglen spille - ja lad os bare sige - kreative hænder.

Turn kortet bringer et A, som vel nok er det kort jeg allerhelst vil se derude, men på trods af dette, vælger jeg igen at checke for potkontrol. Playbird (som jeg husker det) skyder et lille bet afsted, som jeg vælger at kalde. River er en T(stadig ingen flush muligheder derude) jeg siger ½ pot, da jeg er nogenlunde sikker at jeg sidder med bedste hånd her, og er overbevist om at jeg laver et valuebet. Fuglen vælger nu at raise mig - dog med så lille et raise - som jeg er nødt til at kalde af to årsager : 1)Jeg kan ikke folde min TPTK(top par top kicker) her, til så gode odds. 2)Jeg er for nysgerrig efter at se hvad han nu har fundet på at spille.

Bounty hunt

Showdown viser A5s i Playbirds vinger, og han vinder den med to bedre par end mig. Efter hånden spørger han mig i chatten, om jeg havde kaldt et evt all in fra hans side(han havde mig dækket) hvor til jeg svarer - i denne turnering ja, efter fulgt at et spørgsmål til ham - men du havde vel heller ikke kaldt mit preflop reraise med den hånd?. Han svarer heldigvis (heldigvis, fordi at han vil tabe med den hånd i det lange løb), at det var lidt satset men.... Jeg er sikker på at han spillede den hånd som han gjorde, på grund af bountyen på mig. Det er charmen ved den slags turneringer - folk vil og skal tage nogle chancer, når der rent faktisk er mere på spil for at slå mig ud, end der er for at vinde turneringen.

Ovenstående duel, "cripler" mig så meget at, jeg er nødt til at vente på mit "moment". Jeg får pludselig KQo i CO(Cut Off, og vælger at std raise, knappen kalder, og BB vælger nu at sætte stakken til midten. Hmm, tænker jeg, med min stack og med en mulighed for at BB er ude i noget std squeeze spil, vælger jeg at betale. SB folder og BB (gr8pb18w) vender AJ, jeg får ikke nogen hjælp og gr8pb18w vinder hånden og bountyen på $100.

Grundet det ustabile net, får jeg desværre ikke set så meget af resten af touren, men når dog lige at se de sidste 5 min af HU duellen. Sidste og afgørende hånd vinder Bimbam, med AJ Vs QJ på et 5T88J bord. Stort tillykke til Bimbam med sejren, og også et stort tillykke til Born1994 som sluttede på en flot 2. plads.

Endnu en gang tak alle, for deltagelse og for kampen. Det var som sagt altid en fornøjelse - hvis man kan kalde det, at være jaget vildt - for en fornøjelse:)

6. runde - præmier

1. Bimbam - $90

2. Born1994 - $54

3. Swubber - $36

Bounty:  gr8pb18w - $100