Tirsdag tog vi hul på BetXperts pokerliga (spilles hos Winner Poker). Det blev en spændende aften - med hvad dertil hører af badbeats og suckouts - og dermed en god start på ligaen.

Den føres af "JuugsIzzi" (der også tog aftenens bounty på $100 for at slå BetXperts pokermand ud) der tog aftenens førstepræmie på $95.

Hermed en opfordring til at man stiller op næste tirsdag (kl. 20:30) hvor kvalifikationsrunde nr 2 (af 8) spilles.

Læs om pokerligaen her: http://www.betxpert.com/artikel/sommer-pokerliga-hos-betxpert

Kvalifikationsrunde 1

Man kommer ikke gennem sådan en begivenhed uden en masse spænding og gys. Og da det nu er poker vi har med at gøre, så hører der naturligvis også en masse badbeats og suckouts til.

Allerede inden touren startede, fik især undertegnede spændingen at mærke. Da der var mindre end en time til start, var der ikke mere end 12 tilmeldte. Winner Poker havde sat en limit på, minimum 15 deltagere – Derfor var det spændende om vi overhovedet kom i gang med aftenens heat.

Der må være en del, som gerne vil gå den gode Gus Hansen ´s fodspor, og komme ”fashionable late” til turneringen. Det var kun små 10 min før kampstart, at vi fik fyldt turneringen op, og endda med et pænt overtal: 19 deltagere.

Men gysene stoppede ikke her.

Infight og aftenens første suckout

Den første af slagsen, må jeg nok tilstå, jeg selv stod for. Jeg kom i infight med den gode Hr Kimbrokra. Vi har en lang pokerhistorie bag os, og jeg har igennem 3-4 år samlet en god portion reads på manden. Lad os tage hånden (i grove træk).

Kim raiser i MP (middle Position) og der foldes til mig i BB (Big blind). Jeg stirrer direkte ned AJo - som jeg normalt (99/100 gange) folder preflop, især til et raise fra MP, med mig selv siddende i BB. Flop – AQQ Two tone(2 hjerter og en ruder). Jeg checker, og Kim byder ca ½ pot, jeg kalder bag. Turn 10 (Ruder). Lækkert tænker jeg, da jeg får 4 outs mere, og skyder straks et pot bet af sted. Men Kim giver ikke op her, og går All in. Jeg skal hermed kalde 500 ind i 3500 og ser ingen anden mulighed end at få de sidste skillinger ind, og håbe at han ikke har lavet et hus.

MEN MEN MEN det har han selvfølgelig, da han helt uventet har spillet en QTo fra MP her. Jeg får straks skubbet stolen væk under mig selv (hurtigere end man kan nå at skifte kanal, hvis man har været ovre på en ”forbudt” og konen kommer ind i stuen) og lagt mig ned på alle fire, og begynder at bede til at der kommer et A dansende ind på river. Og BOOM mine bønner bliver hørt – A sejler ind på riveren, og jeg har lavet aftenens første suckout.

Ny ballade

Der går ikke mange minutter før, der igen er lagt op til ballade med et flop der hedder 22x (kan ikke huske det 3. kort) og der bliver bettet og kaldt fra de involverede (mener det var Jardemyr og XeAAK) Turn Q - endnu mer action. For til sidst at ende All in på en blank river. Den gode Hr Jarde sidder med QQ i lommen, og XeAAK sidder med 22 i lommen. Ergo er det Exit for Jardemyrr der må se sit tophus blive slået af Quads.

XeAAK må selv lade livet senere, til endnu et af de grovere setups/suckouts. Da han ender All in på et 88x flop med 8x i lommen, skurken (mener det er DynamoV) sidder med JJ. Turn Blank River – ja gæt selv – endnu en J vælter ind fra sidelinien, og knuser XeAAKs drømme om en sejr i 1. Heat.

Bounty og sidste showdown 

Jeg selv mister mine sidste chips i et forsøg på at stjæle blinds, fra UTG med Q9s – jeg får skubbet preflop og bliver kaldt af JuugsIzzi som sidder i Bigblind med ATo. Han kalder mig naturligvis, men poker guderne var desværre ikke med mig i denne hånd, selvom der rent faktisk opstod et farvetræk til mig på turn, der gav mig 15 outs til at ramme.

Efter godt 2½ time, kan JuugsIzzi stille sig øverst på skamlen, efter han har slået DynamoV Heads Up. Den sidste hånd er en Alin Preflop hånd, med JuugsIzzi´s QTo mod DynamoV´s TJo.

1. runde - præmier

Nr 1: JuugsIzzi - $95

Nr 2: DynamoV - $57

Nr 3: Sspkrigeren - $38

Bounty på $100 (for at eliminere BetXperts pokermand, ucantcatchme): JuugsIzzi