Tirsdag aften afviklede vi tredje runde i BetXperts pokerliga (spilles hos Winner Poker).

Førstepladsen og den medfølgende præmie på $75 tog "Solvkaer11" sig af. Aftenens bounty ($100 for at slå BetXperts pokermand ud) gik til "Sspkrigeren".

Til højre på denne side kan man se liga-stillingen efter de første tre runder.

Hermed en opfordring til at man stiller op næste tirsdag (kl. 20:30) hvor kvalifikationsrunde nr 4 (af 8) spilles.

Læs om pokerligaen her: http://www.betxpert.com/artikel/sommer-pokerliga-hos-betxpert

Kvalifikationsrunde 3

Så fik vi spillet endnu en runde af vores pokerliga. 15 deltog denne gang.

Ud fra hvad jeg så, var det vist en aften med forholdsvist få suckouts - men det kan være jeg ikke så dem alle sammen.

Denne gang blev det undertegnede der blev smidt på railen som 1. mand. Sspkrigeren tager sig kærligt af mig, da vi går All in på et flop der hedder Ts9s6h two tone (to spar og en hjerter). Jeg selv sidder med QsQd, og SSP sidder med QhJc. Han har altså OESD (Open Ended Straight Draw) mod mit overpar. Et race som jeg er ca 70% favorit til at vinde. Desværre for mig, vælger pokerguderne at smile til den gode Sspkriger, der kan tage en stor pot, samt dagens bounty på $100.

En hånd jeg synes fortjener en applaus og en kommentar, er en af de sidste hænder hvor Juugs sidder HU (Heads Up) mod Solvkaer11.

Bordet hedder 7sQs9h6hTs. Solvkaer11 sidder i BB og har skudt hele vejen. Juugs har kaldt alle gaderne og til sidst på riveren, skyder Solvkaer11 3. tønde afsted, hvorefter Juugs laver et solidt reraise lige tilbage i hovedet på Solvkaer11. Dette skræmmer tilsyneladende ikke, og han laver et meget flot call med Qd7d i lommen, og Juugs må se sig slået med sin AsTh.

Jeg synes det er solidt spillet af begge to. Juugs forsøger at reppe (repræsentere) et completet flush draw, som sagtens kunne have snydt modstanderen og fået ham til at tro at hans flat call hele vejen var et farvetræk.

Solvkaer11´s spil sidder også lige i skabet (ikke kun fordi han vinder hånden). Jeg kan godt lide hans aggressive stil, hvor han ikke er "bange" for at skyde på alle gaderne (både flop, turn og river) selvom han muligvis risikerer at miste value/allerede er slået på turn, til en mulig straight. River-spillet er især godt - om han har et soul read på Juugs ved jeg ikke, men den type calls kræver at man ved hvad man laver, og især hvad ens modstander laver.

Tredje kvalifikationsrunde ændrede ikke rækkefølgen i top 3, men andetsteds var der et par stykker som tog sig et par store skridt op af leaderboadet. Hvor vi blandt andre har fået Solvkaer11 helt op på en 4. plads fra en 18. plads, og Mike Larsen fra en 20. plads op på en delt 9. plads

Til sidst - Endnu en gang tak for en fornøjelig aften (dog kort for mit vedkommende). Jeg glæder mig allerede til næste gang, hvor jeg forhåbentlig overlever lidt længere end 15 minutter.

Mød endelig op næste gang - uanset om du har været med i de første runder eller er ny; det er ikke for sent at kaste sig ind i kampen.

Jeg vil gerne opfordre alle der gerne vil være med, til at give sig til kende i vores Pokerliga-tråd så vi kender deres nick og deres Betxpert brugernavn.

3. runde - præmier

1. Solvkaer11 - $75

2. IzziJuugs - $45

3. AabLarsen - $30

Bounty på $100 (for at eliminere BetXperts pokermand, ucantcatchme): Sspkrigeren