Tirsdag aften afviklede vi femte runde i BetXperts pokerliga (spilles hos Winner Poker).

Førstepladsen og den medfølgende præmie på $85 tog "Isabelle022" sig af. Aftenens bounty ($100 for at slå BetXperts pokermand ud) gik til "Mester99".

Til højre på denne side kan man se liga-stillingen efter de første fem runder.

Hermed en opfordring til at man stiller op næste tirsdag (kl. 20:30) hvor kvalifikationsrunde nr 6 (af 8) spilles.

Læs om pokerligaen her: http://www.betxpert.com/artikel/sommer-pokerliga-hos-betxpert

Kvalifikationsrunde 5

Igen igår havde vi fint besøg fra vores "udlands-dansker" (ferie i Polen) Lawrizze, som denne gang befandt sig Krakow. Internet situationen var åbentbart så ringe, at han var tvunget til at vove sig væk fra hotellet og ind på nærmeste espressobar. Her tog han altså udfordringen op med dagens øvrige 16 deltagere i 5. Heat af vores pokerliga. For Lawrizze var der andet end pokerchips og $ på spil - han havde nemlig også sat næsen op efter, at drikke ikke mindre end 11 kopper espresso under dagens heat. Om det lykkedes, vides ikke.

Jeg selv var at finde til en familiefødselsdag/grillfest under dagens heat. Om det var fordi jeg havde siddet lige ved siden af den bagende webergrill i 2½ time, eller jeg bare havde fået bordets varmeste sæde - så var jeg i hvert fald på det vildeste "heater" den første time igår. Jeg slog ikke færre en 4-5 stk (eller var det flere?) ud i den første times tid. Jeg havde allerede fra start gjort bordet opmærksomt på at jeg var til en fødselsdag, og at kaffen og den nybagte kringle netop var landet på bordet lige foran mig. Derfor ville jeg - mildest talt - spille kreativt. Det var enten varm kaffe og kringle, eller sejren!

Den fik virkelig gas, og jeg var - nærmest pinligt - godt rammende. Jeg fik hurtigt bygget mig et, lad os kalde det løst image op, samt en ret stor stack op. Hvilket medførte at jeg fik større og større armbevægelser, samt blev mere og mere løs i mine åbningshænder. Men hvad gjorde det, når jeg, ikke kunnne misse hverken flop, turn eller river.

Som eks åbner jeg op under pistolen (UTG - under the gun) med T6suited (ja den var jo sooooted). og får et kald (kan desværre ikke huske fra hvem). Flop A62 - Bingo! Jeg har ramt mellempar, så den får gas tænker jeg. Min modstander kalder - turn - 6 - WOW, jeg har virkelig heldet med mig i aften. Jeg går all in - min mostander kalder naturligvis, da det viser sig at han har et A i lommen. Desværre for ham, forbedrer han ikke på river, og må se sig slået.

Så stoppede grill-lykken 

Da bordene blev samlet til det berømte final table, fortsatte jeg min aggressive færd, men nu var det som om at jeg havde brugt alt mit skrub for i aftes. Dog endte jeg med at blive nr 3, efter at jeg fik bluffet en betydelig stor del af min stack væk til Mester99 i på et bord der hed 357AA (jeg sad med K2). Mester99 skulle selvfølge ikke bruge andet end et split sekund til at vurdere om han skulle kalde mit tunge reraise på river - da han stolt kunne vise A8 op i hovedet på mig.

Et par hænder senere slutter eventyret helt for mig, efter jeg skubber A2s ind over Isabelles knap raise - desværre for mig sender jeg min A2s direkte ind Mester99s bigslick (AK), og Isabelle022 folder bag mig. Jeg rammer ikke hverken min 2ér eller mit suit, og Mester99 vinder både potten og bountyen på de $100 på mit hoved.

Til sidst kan Isabelle022 hæve trofæet som aftenens vinder, efter begge spillere ender all in på et flop der hedder J56 - hvor Isabelle er stor favorit med QQ, og Mester99 skal ud og ramme sin 5 outer med J9 i hulen.

Alt i alt en super hyggelig aften, som sædvanligt.

Må nok sende en lille beklagelse til de folk jeg smed på porten. Jeg lover at jeg selv sad og krummede mine solbrændte tæer til sidst. Men kaffen var jo ved at blive kold...

4. runde - præmier

Nr 1: Isabelle022 - $85

Nr 2: Mester99 - $51

Nr 3: ucantcatchme - $31

Bounty: Mester99 - $100