Vi kan igen se frem til en masse chancerige Champions League-kampe i midtugens runde i gruppespillet. Fodboldekspert Frank Pilantra har her set nærmere på oddsene og kommer med et par spilforslag til de store brag.

Vi bliver i den grad forkælet, når Champions League-stjernerne folder sig ud og sørger for underholdningen med masser af mål og spændende opgør.

Især over-betterne kan holde godt gang i festen, da der er indtil videre blevet afviklet i alt 32 gruppekampe i Champions League 2017/18 og heraf er hele 27 af kampene endt med over 2,5 mål.

Der begynder selvfølgelig at komme mere pres på i takt med, at kampen om videre kvalifikation spidser til i grupperne, men næppe nok til allerede nu at sætte en dæmper på målfesten, og vi kan håbe på, at holdene stadig tør satse på en fremadrettet og positiv spillestil.

Gruppefinale på Bernabeu: Eriksen til CL-eksamen

Gruppe H er den store dynamitgruppe i årets Champions League, hvor Real Madrid og Tottenham er stukket af i spidsen med seks point hver efter de to første runder. Det har efterladt Dortmund i støvet med 0 point, og vinderen af Real Madrid - Tottenham vil dermed stå med rigtig gode kort inden de sidste tre gruppekampe.

Brandvarme Christian Eriksen er flere gange blevet sat i forbindelse med et skifte til Barcelona, hvor den danske playmaker vil kunne udfolde sig som aftager for Iniesta (eller slå Rakitic af holdet). Og Christian Eriksen kan næsten ikke gøre bedre reklame for sig selv end med en god præstation mod Real Madrid.

Det ligner dog en svær opgave, og de dobbelte Champions League-vindere Real Madrid har tidligere været på indkøb hos London-klubben og hentet Gareth Bale og Luka Modric, og måske Dele Alli eller Harry Kane kunne være interesseret i at følge i de transfer-fodspor.

Tirsdag den 17. september 2017 kl. 20:45 (Se MatchCenter)

Real Madrid
Uafgjort Tottenham
1,44 5,10 7,50
NordicBet
Jetbull Bet365
Over 2,5 mål 1,44 Bet365
Under 2,5 mål 2,88 888sport

Dette rutinerede Real Madrid-mandskab spiller ikke ligefrem champagnebold under den succesfulde manager Zinedine Zidane, men det er et solidt mandskab, der ved, hvad der kræves for at løse opgaven.

Real Madrid-Tottenham 1 til odds 1,44 hos Nordicbet*

Tottenham kommer sandsynligvis til at jagte bolden i store dele af kampen, mens Real Madrid sætter dagsordenen. Og det kan give London-klubben problemer, da de kommer uden profiler som Dele Alli, Danny Rose, Victor Wanyama og Mousa Dembélé.
Real Madrid viste klassen ved at besejre Dortmund med 3-1 i seneste CL-gruppekamp, og de er også storfavoritter til at tage sejren mod Christian Eriksens Spurs.
Læs ekspertanalyse fra Thomas Schyth her.

Målshow i Manchester: Napoli skal følge med City-stjernerne

Hvis Manchester City's Gabriel Jesus har formået at flyve lidt under radaren, så burde der ikke længere være tvivl om, at den unge brasilianer er stemplet ind på manager Pep Guardiolas mandskab.

Den kun 20-årige Gabriel Jesus er ved at udvikle sig til en af verdensklasse-angriber og viste igen målnæse med to mål i den forrygende 7-2 sejr i weekendens Premier League-opgør mod Stoke.

Det er ikke så overraskende, at stjernespækkede Manchester City har fundet den rette offensive melodi med storspillende Kevin de Bruyne, Raheem Sterling og David Silva.

Flest kort til Napoli til odds 1,97 hos Unibet*

Det ligner et opgør, hvor spildominerende Manchester City vil sætte Napoli under pres og italienerne kommer til at kæmpe for at komme på bolden.
Manchester City har blot modtaget ét enkelt gult kort hidtil i Champions League-gruppespillet (Kevin de Bruyne), og har flere udfordrende stjerner, der kan presse Napoli-spillerne til at indkassere gule kort. Napoli er oppe på i alt 6 gule kort efter deres to gruppekampe. 

Napoli kommer til Manchester med masser af selvtillid i bagagen, efter de har vundet samtlige otte ligakampe og banket 26 bolde i netmaskerne. Dermed har Napoli indtaget førstepladsen i den italienske Serie A, og de ser ud til at have mandskabet til at vippe Juventus af pinden i denne sæson.

Tirsdag den 17. september 2017 kl. 20:45 (Se MatchCenter)

Manchester City
Uafgjort Napoli
1,61 4,60 5,75
Jetbull
Bet365
Bet365
Over 2,5 mål 1,40
Bwin
Under 2,5 mål 3,20
Unibet

Bookmakerne forventer da også festfyrværkeri og en masse scoringer på Etihad Stadium mellem disse to offensive mandskaber.

Benfica under pres: Tæt kamp i Portugal

Det er svært at kritisere Manchester United-manager José Mourinho, der endnu er ubesejret i Premier League i denne sæson, hvor modstanderne blot har scoret to mål mod keeperen David de Gea i de hidtil otte ligakampe.

Samtidig er det lykkes Manchester United at komme spurtende fra startblokken i Champions League med en 3-0 sejr over Basel og senest 4-1 mod CSKA Moskva.

Der er en helt anden stemning i Benfica-truppen, hvor der stadig står 0 point på kontoen efter portugiserne tabte hjemme med 1-2 til CSKA Moskva og så et knusende 0-5 nederlag til Basel.

Så Benfica skal gå efter de tre point, hvis de skal turde håbe på stadig at have en realistisk chance for at gå videre fra gruppespillet, men de dårlige præstationer betyder, at Manchester United tager favoritværdigheden.

Onsdag den 18. september 2017 kl. 20:45 (Se MatchCenter)

Benfica
Uafgjort Manchester United
5,00 3,75 1,80
Bet365 Bet365 Danske Spil
Over 2,5 mål 2,04 888sport
Under 2,5 mål 1,87 Bwin

Topbrag i Gruppe C: Rammer Chelsea topformen?

Der er begyndende sorte skyer over Stamford Bridge, hvor Chelsea allerede har ni point op til Manchester City på førstepladsen i Premier League. Det ser dog anderledes lysere ud i Champions League, hvor Chelsea indtager førstepladsen med seks point, mens Roma er lige efter med fire point.

Det lykkedes ret imponerede for de engelske mestre at tage en 2-1 sejr over Atlético Madrid i Spanien, men Antonio Conte ser ud til at må undvære både Kanté og Morata, hvilket kan udstille truppens skrøbelighed og manglende bredde.

Det kan åbne op for en overraskelse fra Roma, hvor Andreas Christensen og de øvrige Chelsea-forsvarere især skal holde øje med den store Edin Džeko, der har nettet syv gange i syv Serie A-kampe i denne sæson.

Onsdag den 27. september 2017 kl. 20:45 (Se MatchCenter)

Chelsea
Uafgjort Roma
1,65 4,00 5,75
888sport
Jetbull
Bet365
Over 2,5 mål 1,83 Unibet
Under 2,5 mål 2,05
Bet365

Hold øje med vores ekspertpanel for yderligere spilforslag til Champions League-kampene.