Der er dømt topbrag i gruppe F, når FC København tager imod Lokomotiv Moskva. Få her et odds-overblik til det opgør og et par spil-idéer til de mest interessante torsdagens Europa League-kampe.

Det ligner en svær opgave for FC København, når der ankommer russisk visit til Parken. Manager Ståle Solbakken kæmper fortsat med at finde stabiliteten og få organisationen på plads efter en skuffende sæsonstart i Superligaen med få højdepunkter og meget svingende præstationer.

De mange FCK-fans havde nok håbet på, at der stod Champions League-kampe på programmet, men nu skal fokus rettes mod Europa League-gruppekampene mod Lokomotiv Moskva, Sheriff Tiraspol og Zlin fra Tjekkiet.

Og FCK'erne skal være på pletten fra start for Lokomotiv Moskva vurderes til at være favorit til at vinde gruppen, og russerne kommer med portugiserne Manuel Fernandes og Eder samt den erfarne peruvianer Jefferson Farfán.

Torsdag den 14. september 2017 kl. 19:00 (Se MatchCenter)

FC København
Uafgjort Lokomotiv Moskva
2,45 3,30 3,20
 888sport
Jetbull
 Jetbull
Over 2,5 mål 2,40 Jetbull
Under 2,5 mål 1,63
Jetbull
I weekendens Superliga-kamp blev det til en 4-3 sejr over FC Midtjylland, og selvom offensiven og den nye 10'er Zeca fik tanket selvtillid, så har der nok været lidt ekstra træning for forsvarskæden op til dette opgør.
Lokomotiv Moskva har fået en flot start på sæsonen og indtager 2. pladsen, efter de har samlet 20 point for de første 9 kampe; 6-2-1 (14:9).

Første FCK-målscorer: Andrija Pavlovic til odds 4,70 hos Danske Spil*

Serbiske Andrija Pavlovic har trådt i karakter som international hitman, efter han med et hattrick mod Zilina sparkede FCK til sejr i Slovakiet. Pavlovic scorede sejrsmålet i 2-1 sejren i CL-play off-dramaet mod Qarabag i Parken.
Det er ganske vist blot blevet til et par scoringer i Superliga-kampene, men med Federico Santander på skadeslisten virker Pavlovic til at være skarpeste skytte i FCK-truppen.
Spillet er tabt, hvis FCK ikke får scoret i kampen.

Bookmakerne: Tæt kamp om førstepladsen

Det kan blive meget tæt mellem FCK og Lokomotiv Moskva, mens der er ikke er de store forventninger til, at hverken Zlin eller Sheriff vil være i stand til at spille med om gruppens førsteplads.

Der venter en svær (og kold) tur til Moskva den 23/11, hvor Lokomotiv har fordel af hjemmebane mod FCK'erne.

Europa League Gruppe F: Vinderodds

Bedste odds Bookmaker
Lokomotiv Moskva 2,25 Bet365
FC København 2,65 Unibet
Zlin 12,00 Danske Spil
Sheriff Tiraspol 14,00 Danske Spil

Kommer Bendtner på måltavlen?

Rosenborg med Mike Jensen og Nicklas Bendtner blandt profilerne overraskede ved at eliminere hollandske Ajax i play off-kampene.

Men Rosenborg er landet i en meget vanskelig gruppe med spanske Real Sociedad, makedonske Vardar og russiske Zenit. Rosenborg skal slå til som favoritdræber for at turde håbe på at gå videre fra gruppespillet.

Nicklas Bendtner har fået comeback på landsholdet og er nu oppe på 10 ligascoringer. Rosenborg indtager en suveræn førsteplads, men det er naturligvis Real Sociedad, der tager favoritværdigheden i dette opgør.

Real Sociedad sluttede på 6. pladsen i La Liga i sidste sæson og har indledt denne sæson med tre sejre i træk.

Torsdag den 14. september 2017 kl. 21:05 (Se MatchCenter)

Real Sociedad Uafgjort Rosenborg
1,31 6,30 13,00
Jetbull
NordicBet
Bet365
Over 2,5 mål 1,65 Jetbull
Under 2,5 mål 2,36 Jetbull

Cornelius på måljagt mod Everton

Andreas Cornelius fik ikke ramt netmaskerne i Premier League i det korte ophold hos Cardiff, men den danske angriber fik scoret sit første Serie A-mål i weekendens 2-1 sejr over Sassuolo.
Det var samtidig første sæsonsejr for Atalanta, der imponerede i sidste sæon, hvor de sluttede på 4. pladsen. Det er over 25 år siden, Atalanta sidst spillede europæisk fodbold.
Everton er næppe 100 % fokuseret på dette opgør, da de i weekendens Premier League-runde skal møde Manchester United på Old Trafford.
Everton har tabt de seneste par kampe mod Chelsea (0-2) og Tottenham (0-3), og manager Ronald Koeman risikerer at rende ind i endnu et nederlag, når de skal til Italien og møde Atalanta.

Torsdag den 14. september 2017 kl. 19:00 (Se MatchCenter)

Atalanta Uafgjort Everton
2,40 3,30 3,20
888sport Bet365 Jetbull
Over 2,5 mål 2,23 Jetbull
Under 2,5 mål 1,71 Jetbull