Nu begynder det at blive alvor i CL-gruppespillet, hvor kampen om pladserne i slutspillet spidser til. Fodboldekspert Frank Pilantra har set nærmere på oddsene og kommer her med et par spilforslag til midtugens store Champions League-brag.

Champions League-karavanen ruller videre og er nu nået frem til 4. spillerunde i gruppespilet, hvor der er kommet ekstra pres på en række hold, der jagter vigtige point for at gå videre.

Tendensen med masser af målrige kampe fortsætter, og der er virkelig kommet godt gang i netmaskerne. Der er ialt blevet afviklet 48 gruppekampe Champions League 2017/18, og heraf er hele 35 af kampene endt med over 2,5 mål.

Roma-Chelsea: Få mål i defensiv opvisning

Men topkampen i Gruppe C mellem Roma og Chelsea kan bryde det målrige mønster.

For Chelsea-manager Antonio Conte har sat kursen mod den italienske hovedstad med en mission om at forsvare gruppens førsteplads mod solide Roma, der har fået godt styr på defensiven og kommer med tre 1-0 ligasejre i træk.

Det blev ganske vist til en livlig 3-3 kamp i London mellem disse to mandskaber, hvor Chelsea viste den ustabilitet, der også har betydet, at de engelske mestre halter efter Manchester City i Premier League-tabellen.

Chelsea kommer dog også med en god portion selvtillid efter, det er lykkes at komme på sejrskurs med tre ligasejre i træk.

Selv med uafgjort på Stadio Olimpico vil Chelsea stå med rigtig gode chancer for at gå videre fra denne gruppe, hvor vi også finder Atletico Madrid og FCKs overmænd Qarabag.

Roma kan med en sejr overhale Chelsea, og italierne tager en smal favoritrolle hos bookmakerne, der forventer et ret jævnbyrdigt slag.

Tirsdag den 31. oktober 2017 kl. 20:45 (Se MatchCenter)

Roma
Uafgjort Chelsea
2,70 3,50 2,75
Bet365
Danske Spil Bet365
Over 2,5 mål 1,71 888sport
Under 2,5 mål 2,18 888sport

Det bliver sandsynligvis Roma, der skal skabe kampen, og det kan udvikle sig til en taktisk affære uden mange store, åbne målchancer.

Roma-Chelsea: Under 2,75 mål asian til odds 2,00 hos Bet365*

Chelsea behøver ikke trykke på speederen i dette opgør, men kan vælge en afventede taktik og forsøge at straffe, hvis Roma-spillerne laver fejl i deres opspil. Danske Andreas Christensen og Chelsea-defensiven skulle nu være advaret mod den stærke Roma-angriber Edin Dzeko, der nettede to gange i 3-3 kampen på Stamford Bridge.

Hos Roma har den brasilianske landsholdskeeper Alisson har blot lukket fem mål ind i de foreløbig 10 Serie A-kampe, og de holdt da også Atletico Madrid fra fadet i 0-0 CL-premierekampen i Rom.

Så trods målfarlige angribere på begge hold, så kunne samme spilmønster fra den målløse Atletico-kamp også godt ske i dette opgør, hvor det lader til, at bookmakerne overvurderer chancerne for en målrig kamp.

Målshow med Lionel Messi i hovedrollen

Det er efterhånden svært at blive overrasket over, hvad Lionel Messi kan præstere på en grønsvær, men den lille argentiner har ramt et uhørt højt niveau i denne sæson og står noteret for tre mål i de tre CL-gruppekampe og 12 mål i 10 La Liga-kampe.

Med salget af Neymar og Luis Suarez i scoringskrise er meget fokus rettet mod Messi, der nærmest i ren opvisningsstil scorer efter behag.

Det ligner en meget svær opgave for græske Olympiakos, der indkasserede et 3-1 nederlag på Nou Camp i sidste runde; trods et rødt kort til Pique allerede i første halvleg.

Dermed står der stadig et rundt 0 på pointkontoen for Olympiakos, mens Barcelona fører gruppen med maksimumpoint efter tre sikre sejre. Den gruppestilling kan give en ret løssluppen stemning til dette opgør, hvor fokus kan være på offensiven.

Tirsdag den 31. oktober 2017 kl. 20:45 (Se MatchCenter)

Olympiakos
Uafgjort Barcelona
15,50 6,50 1,25
Bwin Danske Spil Bet365
Over 2,5 mål 1,48 888sport
Under 2,5 mål 2,70 Unibet

Kan Tottenham hente point på Wembley?

Det bliver nok ikke meget større for Christian Eriksen og de øvrige Spurs-spillere end at kunne tage imod Zinedine Zidane og de dobbelte Champions League-vindere fra Real Madrid.

Og det kan blive en historisk aften for Tottenham-fansene på lægterne, hvis det skulle lykkes at besejre den spanske kongeklub.

Men der må være bekymring i Tottenham-lejren. Bomberen Harry Kane er stort set umulig at erstatte, og odds for Tottenham-sejr er da også steget siden skaden til Kane.

Trods en storspillende Christian Eriksen så har bookmakerne mest fidus til Real Madrid, der er udpeget som favoritter.

Tottenham kommer med to Premier League-nederlag i bagagen, men fik overraskende 1-1 mod Real Madrid på Bernabeu, hvor den franske keeper Hugo Lloris havde en god dag i Spurs-buret.

Onsdag den 1. november 2017 kl. 20:45 (Se MatchCenter)

Tottenham
Uafgjort Real Madrid
3,39 3,90 2,15
Bet365
Bwin
Unibet
Over 2,5 mål 1,50
Bwin
Under 2,5 mål 2,75
Unibet

Både Real Madrid og Tottenham står med syv point for de første tre gruppekampe, og det lader ikke umiddelbart til, at hverken Dortmund eller APOEL kan rykke op og true førerholdene.

Men stjernebesatte Real Madrid har problemer i denne sæson, og efter weekendens nederlag til Girona er de allerede faldet otte point efter ærkerivalerne Barcelona i den spanske La Liga.

Så måske Tottenham igen kan bremse Cristiano Ronaldo og nappe point mod Real Madrid?

Napoli presset i offensiven mod formstærke Manchester City

Der er virkelig lagt op til top-underholdning, når disse to ultra-offensive mandskaber igen står overfor hinanden.

Napoli er stadig ubesejrede i den italienske Serie A og har hamret bolden i netmaskerne 32 gange i deres 11 ligakampe. Det bliver dog overgået af Manchester City, der også er stukket fra forfølgerne i Premier League, hvor Pep Guardiolas tropper har scoret 35 mål i 10 kampe.

Og det blev da også Manchester City, der med to hurtige mål fra Sterling og Gabriel Jesus, tog en 2-1 sejr på Etihad Stadium over Napoli.

Napoli-Man City: Flest kort til Napoli til odds 2,50 hos 888sport* CV: 45%

Napoli-spillerne skal i arbejdstøjet og kan ikke tillade, at Manchester City får gang i deres spildominerende stil. For den engelske storklub har snuppet førertrøjen i gruppen, mens Napoli halter efter og har hele 6 point op til Guardiola´s mandskab, mens der er 3 point op til Shakhtar Donekst (der hjemme tager imod bundprop Feyenoord i denne runde).

Så Napoli skal benytte alle midler for at få stoppet Manchester City-stjernerne og det kan komme til at koste en del kort undervejs.

Man kan få odds 2,50 hos 888sport* og Unibet* samt odds 2,45 hos Bwin*.

Det nederlag betyder, at Napoli fortsat blot har tre point i denne gruppe F, og dermed skal italierne gå efter sejren i dette opgør. Det kan blive en kamp med masser af målchancer og offensive aktioner.

Onsdag den 27. september 2017 kl. 20:45 (Se MatchCenter)

Napoli
Uafgjort Manchester City
2,75 3,80 2,50
Bet365
Bet365
Bet365
Over 2,5 mål 1,45 Bwin
Under 2,5 mål 2,90
888sport

Hold øje med vores ekspertpanel for yderligere spilforslag til Champions League-kampene.