Der er masser af spændende CL-kampe i midtugen med stjernetræf i den franske hovedstad mellem PSG og Bayern München, mens Madrid-klubberne er på svære opgaver. Fodboldekspert Frank Pilantra kigger nærmere på, hvor vi finder værdien til midtugens storkampe.

Der er stadig rigtig mange åbne spørgsmål i denne Champions League 2017/18-udgave og måske vi allerede her i gruppespillets anden spillerunde kan få løftet lidt af sløret på hvor holdene står.

Er det igen de spanske klubber med Real Madrid som forsvarende mestre, der kommer til at dominere eller hvilke klubber skal vi for alvor holde øje med i Champions League?

Vi bliver forkælet med en række interessante opgør i denne runde og bookmakerne har naturligvis også dækket op til det helt store CL-oddsfest.

Kan Real Madrid stå for presset?

Dortmund var en af de helt store oplevelser i sidste sæsons udgave af Champions League, hvor de underholdte de mange fans på og scorede 21 mål hele i de 6 gruppekampe. Det var nok til at tyskerne tage førstepladsen foran netop Real Madrid, der måtte nøjes med 2-2 i begge opgør.

Men Real Madrid-maskinen er langt fra så velsmurt som tidligere og manager Zinedine Zidane har problemer med at holde vinderkursen, der ellers har givet dem to Champions League-titler i træk. Efter de første 6 spillerunder i La Liga har Real Madrid allerede 7 point op til ærkerivalerne Barcelona og det må umiddelbart skabe begyndende panik den sejsvante Real Madrid-trup.

Tirsdag den 26. september 2017 kl. 20:45 (Se MatchCenter)

Dortmund Uafgjort Real Madrid
3,00 3,80 2,35
Bet365
Danske Spil
888sport
Over 2,5 mål 1,45 Unibet
Under 2,5 mål 2,90
Jetbull

Der er allerede pres på Dortmund, der indledte gruppespillet med et 1-3 nederlag på Wembley til Tottenham, og de vel skal satse og gå efter sensationen og forsøge at hive alle 3 point ud af dette opgør mod et Real Madrid-mandskab, som ser ud til at være til at ryste.

Det virker til at være et farligt tidspunkt at skulle møde Dortmund, der har en målscore på 14:1 i de seneste tre Bundesliga-kampe siden CL-opgøret i London. Er der værdi i odds 1,70 hos Bet365* for halvgarderingen 1X?

Kom gerne med jeres input og overvejelser.

PSG får ikke fuld gevinst mod Bayern München

Den famøse kamp om få lov til at sparke straffespark i kampen mod Lyon viste, at Neymar troede han trådte direkte ind som kongen af Paris, så viste den lille infight, at Edinson Cavani stadig er øverst i hierakiet hos Paris Saint-Germain.

Udfordringen ved at skabe et all star-hold er, at få stjernerne til at trække i samme retning og køre deres eget soloshow. Det skal PSG-træner Unai Emery nok lige arbejde lidt mere med, mens det med rollefordelingen næppe er et tema hos driftsikre Bayern München.

Det er første alvorlige udfordring i denne sæson for PSG, der har kunnet bade sig gennem de fleste af deres kampe og vi kan måske få måske få opklaret om PSG er klar til at rykke helt frem i favoritfeltet til at vinde Champions League.

Onsdag den 27. september 2017 kl. 20:45 (Se MatchCenter)

Paris Saint-Germain Uafgjort Bayern München
1,98 4,20 3,80
Jetbull Jetbull Bet365
Over 2,5 mål 1,41 888sport
Under 2,5 mål 3,15 Jetbull

Der er store forventninger til en målfest på Parc de Princes, hvor PSG er favoritter hos bookmakerne.

PSG-Bayern München X til odds 4,20 hos Jetbull CV:25%

Bayern München vil sandsynligvis overlade initiativet til den franske storklub, men det kan blive tæt mellem de to giganter i Gruppe B.

Der er ikke det store pres i gruppespillet, hvor både PSG og Bayern ikke burde opleve større problemer med at gå videre til CL-slutspillet.

I sidste ende
kan det vise sig at begge mandskaber vil være tilfredse med en pointdeling. Bayern München har naturligvis respekt for PSG-offensiven med Neymar, Cavani og Mbappé, men det er en folk rutinerede Bayern-spillere, der har været igennem Champions League-møllen en del gange.

Har PSG fået organisationen på plads efter et begivenhedsrigt transfervindue, hvor der er sket en del udskiftninger?

Fidus til Atletico Madrid, men tæt fight på Wanda Metropolitano

Der er i den grad lagt op til drama i Gruppe C, hvor vi udover Atletico Madrid og Chelsea også finder Roma og Løvetæmmerne fra Qarabag.

Atletico Madrid og Chelsea er favoritter til at gå videre fra gruppen, men de skal jo holde godt øje med Roma og det kan give en mere forsigtig taktik fra Atletico-træner Diego Simeone og Chelsea-manager Antonio Conte til dette opgør.

Det er første gang, at Champions League-hymnen kommer til at brage ud over Atletico Madrids nye stadion, Wanda Metropolitano. Det kan give et boost til Simeone´s tropper, der nok også kan forvente god opbakning fra lægterne, hvor vi finder den kontroversielle angriber Diego Costa, der ikke længere indgår i Conte´s planer.

Men så har Chelsea fundet en ny målsluger og Alvaro Morata har scoret 6 mål i de første 6 spillerunder i Premier League og de engelske mestre kommer med selvtillid efter de åbnede CL-gruppespillet med en 6-0 sejr over Qarabag og hentede en sikker 4-0 sejr i weekenden over Stoke.

Onsdag den 27. september 2017 kl. 20:45 (Se MatchCenter)

Atletico Madrid
Uafgjort Chelsea
2,20 3,30 3,70
Unibet Bet365 Danske Spil
Over 2,5 mål 2,40 Jetbull
Under 2,5 mål 1,64 Jetbull

Atletico Madrid-Chelsea X eller Atletico med 1 mål: odds 1,74 hos Unibet*

Hvem vinder det store taktiske skakspil mellem Simeone og Conte?

Resultatorienterede Atletico Madrid spiller ofte ret jævnbyrdige kampe og kun ganske sjældent lykkedes det modstanderne at overrumple velorganiserede Atletico Madrid. Frygten for nederlag kan få de erfarne Atletico Madrid-spillere til at have ekstra fokus på at holde Chelsea fra målchancer.

Der er i det hele taget forventning om en målfattig affære, da Chelsea har vist gode takter med deres 3 mandsforsvar og englænderne kan blive fristet til at stå dybt og satse på omstillinger.

Der skal kombineres to odds for at finde frem til 1,74 for X eller Atletico Madrid med præcis 1 mål:

47% af indskud på odds 3,70 for Atletico Madrid (0-1) X

53% af indskud på odds 3,30 for Uafgjort

Værktøj til udregning: http://www.betxpert.com/odds-tools/halvgardering

CSKA Moskva skal bremse Manchester United og Romelu Lukaku

Manchester United har fået en ganske succesfuld start i Premier League, hvor de ligger helt i front side om side med Pep Guardiola´s Mancester City.

Det skyldes især den brandvarme angriber Romelu Lukaku, der med 8 mål i 8 kampe i United-trøjen ligner årets køb og den belgiske bomber har da også erobret United-fansene, der er meget begejstrede for deres nye målsluger.

Så nu har United-bussen med manager José Mourinho ved roret sat kursen mod Moskva og mødet med CSKA Moskva.

Manchester holder buret rent til odds 2,20 hos Betfair*

José Mourinho har absolut intet imod at parkere bussen, når der er behov for det og Manchester United spiller ofte med et defensivt, solidt udgangspunkt. Det er lykkes at holde modstanderne fra scoringer i 5 af de 6 Premier League-kampe i denne sæson og der var også et clean sheet til David de Gea i 3-0 sejren over Basel i den første CL-gruppekamp.

Samtidig vil CSKA Moskva nok være tilfredse med 0-0 og russerne har ikke en skræmmende stærk offensiv.
Læs ekspertanalyse fra Thomas Schyth her.

Russerne imponerede med en 2-1 sejr over Benfica i Portugal i den første gruppekamp, men den rutinerede CSKA-bagkæde kan komme uden massivt pres mod De Røde Djævle, der udover Lukaku også kan slippe profiler som Martial og Rashford løs i offensiven.

Onsdag den 27. september 2017 kl. 20:45 (Se MatchCenter)

CSKA Moskva
Uafgjort Manchester United
5,60 3,80 1,74
888sport
Bwin
Jetbull
Over 2,5 mål 2,10 Jetbull
Under 2,5 mål 1,82
Unibet

Hold øje med vores ekspertpanel for yderligere spilforslag til Champions League-kampene.