Der er komplet udsolgt på lægterne, når Danmark møder Irland i playoff-dramaet i Parken. Derudover står Sverige overfor en svær opgave mod Italien. Der er VM-billetter på spil i de afgørende playoff-opgør, og Frank Pilantra har set nærmere på oddsene og kommer med spilforslag til de store VM-kvalifikationskampe.

Landstræner Åge Hareide har fundet vinder-recepten og står med en formstærk, selvsikker dansk landsholdstrup og er klar til at sende de danske drenge til VM-slutrunden i Rusland.

Men først skal et rutineret, men også stjernefattigt, Irland besejres i Parken, så Danmark kan tage til Dublin med et godt udgangspunkt. Der var ustabile præstationer undervejs i kvalifikationen, men med en stærk slutspurt lykkedes det at erobre gruppens andenplads efter gruppevinderen Polen.

Irland kan være tilfredse med deres kvalifikation. Det var dog Serbien, der tog førstepladsen i Irlands kvalifikationsgruppe, men det lykkedes irerne bl.a at holde Wales og Østrig bag sig.

De irske spillere vil sandsynligvis have meget af deres opmærksomhed rettet mod Christian Eriksen, og mon ikke den irske landstræner Martin O'Neill ser den storspillende dirigent som en vigtigt dansk brik, der skal stoppes, og der må ikke give plads til, at Eriksen får slået de præcise afleveringer og skabt målchancer.

Lørdag den 11. november 2017 kl. 20:45 (Se MatchCenter)

Danmark
Uafgjort Irland
1,75 3,50 6,00
Danske Spil
Bet365 Bet365
Over 2,5 mål 2,50 888sport
Under 2,5 mål 1,54 888sport

Se infoanalyse fra Søren Jonassen til opgøret her.

Danmark - Irland (+1) X til odds 3,45 hos Danske Spil* CV:30%

Det ligner en målfattig, taktisk affære, hvor Irland sandsynligvis vil stå massivt i defensiven og overlade initiativet til Danmark.

Det er svært at se, hvordan Irland skal kunne overraske det danske landshold. Det bliver nok en defensiv omgang kick-and-rush stil fra Irland, der har en lang række rutinerede spillere med Premier League-erfaring.

Det blev ganske vist kun til 12 mål i de 10 VM-kvalifikationskampe, men de indkasserede så også kun seks mål undervejs, og det ligner et meget solidt mandskab, der næppe vil investere mange spillere i offensiven.

Så Danmark skal skabe kampen, mens Irland gemmer sig bag paraderne og forsøger at holde 0-0 på måltavlen så længe som muligt. Udover Christian Eriksen i den afgørende rolle som spilfordeler, så har Danmark også hurtige profiler til at sende irerne ud i løbedueller på kanterne.

Alternativt spil: ciffer-tip 1-0 til 5,50 hos Bet365* (DNB ved 0-0)
Dermed indskud tilbage, hvis kampen slutter 0-0.

Danmark er bookmakernes favorit til at kvalificere sig, men de vurderer samtidig, at Irland har fornuftige chancer for at trække sig sejrsrigt ud af de to playoff-kampe, da de har fordel af hjemmebane i den afgørende returkamp.

Kvalificerer sig til VM-slutrunden:

Bedste odds Bookmaker
Danmark 1,66 Bet365
Irland 2,25 Bwin

Jævnbyrdigt brag i Stockholm

Med en succesfuld kvalifikation har Sverige vist, at de kan klare sig uden megastjernen Zlatan Ibrahimovic. Sverige fik en svær gruppelodtrækning og sluttede da også efter et voldsomt stærkt fransk landshold.

Det lykkedes Sverige at slutte foran Holland, men endnu en gang var lodtrækningen ikke med svenskerne, for der venter et par virkelig vanskelige kampe mod Italien.

Italien virker robuste og har en klassemandskab med profiler på en eller to hylde over, hvad svenskerne kan stille med.

I kvalifikationen gav hverken Spanien eller Italien de andre hold i gruppen nogen chancer, og mens Spanien tog førstepladsen, så måtte Italien acceptere andenpladsen, men kan tage en masse selvtillid med ind til disse playoff-kampe. 

Fredag den 10. november 2017 kl. 20:45 (Se MatchCenter)

Sverige
Uafgjort Italien
3,50 3,10 2,37
Bet365 Danske Spil
Cashpoint
Over 2,5 mål 2,50 888sport
Under 2,5 mål 1,53 Bet365

Se infoanalyse fra Jens Bøye til opgøret her.

Italien tabte kun en enkelt kamp i kvalifikationen; på udebane til Spanien.

Sverige - Italien X (1.halvleg) til odds 1,95 hos Danske Spil* CV: 55%

Det italienske landshold kender den taktiske disciplin med at dræbe en kamp, og de kommer næppe for at underholde, men vil derimod have en professionel og nøgtern tilgang til kampen. Sverige må spille med tålmodighed og vente på, at de store chancer byder sig.

Sverige besejrede ganske vist Frankrig med 2-1 på Friends Arena i kvalifikationen, men Italien vil selvfølgelig ikke tillade, at Sverige får medvind og stryger afsted med VM-billetterne. Så her kan vi få en meget taktisk start på kampen, hvor begge hold ser hinanden an og har fokus på organisationen.

Den italienske mission er at hente et acceptabelt udgangspunkt til returkampen på Giuseppe Meazza i Milano. Sverige kan komme til at mangle stjernespillerne til at sætte Italien under pres.

Alternativt spil: Under 1 mål asian (1.halvleg) til odds 1,57 hos Unibet*

Kvalificerer sig til VM-slutrunden:

Bedste odds Bookmaker
Sverige 3,75 Bet365
Italien 1,35 Bwin

Hold øje med vores ekspertpanel for yderligere spilforslag til VM play off-kampene.