Med under et døgn til EM 2012 skydes i gang giver vi et overblik over hvilke danske bookmakere der giver bonus, freebets o.l. til nye og gamle kunder.

En fodbold-slutrunde med dansk deltagelse betyder som regel at bookmakerne kommer i gavehumør. EM 2012 er bestemt ingen undtagelse.

Er man helt grøn på bookmakermarkedet er der lige nu mere end 10.000 kr. at hente i bonus hos udbyderne på det danske marked! Selvom der er klar overvægt af fokus på bonus til nye kunder, er der også enkelte steder hvor eksisterende kunder beriges med en del af bonus-kagen.

Herunder lister vi de bonuser og freebets der lige nu er til rådighed for danske spillere. Vi henviser til vores detaljerede bonus-oversigt hvis man ønsker at vide mere om én eller flere af de nævnte bonuser.

Indbetalingsbonus til nye og eksisterende kunder

Danske Spil*: 50% bonus op til 1.000 kr.

Det gamle danske monopol tilbyder 50% oveni hatten på nye og gamle kunders næste indbetaling, helt op til 1.000 kr. Læs mere.

Freebet til både nye og eksisterende kunder

Unibet*: 50 kr. freebet til spil på ny mobil-platform

Unibet* har re-lanceret deres mobile platform, og giver et gratis spil på 50 kr. til alle der tilmelder sig mobilspil via en speciel kampagne-side på deres hjemmeside. Læs mere.

Signup bonus kun gældende for nye kunder

NordicBet*: 100% bonus op til 2.000 kr.

Sommerens suverænt største bonus kommer fra NordicBet*, som sprænger banken overfor nye kunder ved at matche et beløb svarende til første indbetaling på helt op til 2.000 kr. Læs mere.

De øvrige signup bonuser rettet mod nye kunder, sorteret efter værdi:

Freebet kun gældende for nye kunder

For flere detaljer om alle de nævnte bonuser henviser vi til vores bonus-oversigt på http://www.betxpert.com/bookmakere/bonus.

Vi minder endvidere om vigtigheden af at man sætter sig ind i bookmakernes detaljerede vilkår og betingelser for de enkelte bonuser.

Flere tilbud

Vi henviser endvidere til de relaterede artikler i boksen til højre, som alle beskriver øvrige gave-prægede tiltag fra bookmakerne under EM-slutrunden.