Hvis Danmark eller Spanien vinder EM 2012, så refunderer MermaidBet tabende væddemål på vinderen af EM 2012!

Kan du huske dengang vi var de bedste i Europa? Året var 1992 og det er nu 20 år siden.


Hos MermaidBet håber vi, ligesom alle andre danskere at vi kan fejre vores jubilæum i god stil og gøre det igen - Sker dette giver MermaidBet dig indsatsen tilbage på tabende væddemål på vinderen af EM 2012.

Vi ved godt at det ikke er særlig sandsynligt at det sker, så derfor tilføjer MermaidBet også de forsvarende Verdens- og Europa mestre til dette tilbud. Jo du læste rigtigt, vinder enten Danmark eller Spanien EM 2012 så får du din indsats tilbage!

MermaidBet refunderer tabende single-væddemål (eet per kunde) placeret før turneringen starter på vinderen af EM med op til 750 kr. (€100).

Bliver det favoritterne fra Spanien der vinder igen eller viser tyskerne at de har hvad der skal til for at blive mestre? Måske bliver det Ronaldo og co der ender med at løfte trofæet, for med den form han har vist i denne sæson er alt muligt!


En ting er sikkert, det ligner et meget åbent EM!

Vi håber på Danmark, også selvom det ser meget svært ud og sker det, ja så kan du ikke tabe på vinderen af EM 2012 hos MermaidBet!

Hvem spiller du på til at vinde EM 2012?

Se oddsene: MermaidBet - Sport - Fodbold - Euro 2012 - Vinder

  1. Dette tilbud er kun gældende på væddemål sat på vinderen af EM 2012 før turneringen starter. Væddemål lavet efter turneringen (EM 2012) er startet vil ikke være kvalificeret til en tilbagebetaling.
  2. Kun single væddemål på vinderen af EM 2012 vil være kvalificeret til refundering.
  3. Vi refundere kun hele tabende væddemål på vinderen af EM 2012 og ikke dele af væddemål med op til den maksimale værdi af 750 kr. (€100). 
  4. Vi refunderer kun eet væddemål per bruger. Hvis en bruger har flere væddemål på Vinderen af EM 2012, vil det kun være det først placerede væddemål der er kvalificeret til tilbagebetaling ved tab. 
  5. Alle Mermaidbets kampagner og tilbud er beregnet til hyggespillere og Mermaidbet forbeholder sig retten til efter eget skøn at begrænse kunders adgang til disse tilbud og kampagner. 
  6. Mermaidbet forbeholder sig retten til at ændre, annullere eller tilbagekalde enhver kampagne efter eget skøn. 
  7. Kvalificerende væddemål vil blive refunderet hvis Danmark eller Spanien vinder EM 2012.
  8. For at amode om en tilbagebetaling på et kvalificerende væddemål kontaktes kundeservice som så vil refundere et gyldigt væddemål indenfor 48 timer af modtagelse af anmodningen. 
  9. Dette tilbud er på max 100 euro og grundet ændringer i valutakurser vil dette beløb ikke altid være på DKK750 og beløbet skal dermed ses som en vejledning. For dette tilbud er €100 = DKK750 og €50 = DKK375. Firmaets beslutning om værdifastsættelse mellem Euro og DKK er endelig.
  10. Mermaidbet forbeholder sig retten til at ændre i regler og vilkår for dette tilbud på et hvilket som helst tidspunkt. Det er brugerens ansvar at holde sig ajourført med ændringer.

  11. Disse regler og vilkår er en del af de generelle Mermaidbet regler og vilkår.