Danbook er på banen med stribevis af specialspil til EM-slutrunden - du kan også bidrage med forslag til specialspil hvis du har en god idé...

EM 2012 nærmer sig med hastige skridt og Danbook melder sig nu på banen med masser af specialspil, både til slutrunden som helhed og de enkelte kampe.

For slutrunden som helhed byder Danbook i skrivende stund på 90 "specials", hvor man kan spille på bl.a. antallet af sejre/uafgjorte/nederlag i gruppespillet, antallet af point der skal til for at hhv. vinde og slutte sidst i en gruppe og hvilken placering et hold ender på i sin gruppe, samt "48 Ja/Nej-specialspil", hvor man bl.a. kan spille på om hold kvalificerer sig fra gruppespillet, når et vist antal point eller scorer et vist antal mål.

Også til de konkrete kampe kan der findes diverse specialspil. Således Danmarks kamp mod Holland: Hvordan det første mål scores, hvem der scorer det første/sidste mål (både med muligheden for at spille på ingen mål eller at få indskuddet tilbage ved 0-0), hvem der skifter først/sidst ud, antal mål i første halvleg og i kampen (med flere forskellige linjer).

Til hver kamp i første runde kan der findes mindst 60 - mens der til Danmark-Holland er 82, og det tal vil blive større.

For har du selv en god idé til et spil til kampen mellem Danmark og Holland, som du ikke kan finde, så har du muligheden for at vinde en bonus på 100 kr. til deres sportsbook-konto.

Se nærmere info om den konkurrence her: http://www.betxpert.com/forum/diverse/vis/dk-holland-find-paa-specialspil-og-vind-bonus-hos-danbook

Find de mange specials her: Danbook -> Fodbold -> International -> EM