Annonce

Betsafe - Bonus

Stort udbud og stærk support

Betsafe Velkomstbonus: 100% op til 500 DKK

Betsafe giver nye kunder 100% bonus på første indbetaling - op til 500 DKK.

  • Opret en konto hos Betsafe via et link fra BetXpert
  • Indbetal mindst 100 DKK til din nye spillekonto
  • Hos Betsafe skal du via siden "Mine bonusser" aktivere din bonus.
  • Betsafe indsætter herefter en bonus svarende til din første indbetaling (max. 500 DKK).

Få din 500 DKK bonus her
Omsætningskrav 4.00x indbetaling og bonus til minimum odds 1,50.Benytter du dig af den maksimale bonus skal du altså omsætte for 4000 DKK for at spille den fulde bonus fri.

Yderligere vilkår Tilbuddet er kun gældende for kunder bosat i Danmark. Bonus kan bruges på Odds. Senest 60 dage efter registrering skal bonussen aktiveres. Omsætningskravet skal opfyldes indenfor 60 dage, og ellers vil bonussen gå tabt. Systemspil tæller ikke med. Bonussen er ikke gyldig for spillere, som anvender Neteller eller Skrill (Moneybookers) som betalingsmetode til deres første indbetaling. BEMÆRK: Man kan godt få bonus hos både NordicBet og Betsafe (samme selskab), men risikerer at få den konfiskeret (inkl eventuelle gevinster), hvis man opfattes som bonusjæger, dvs hvis man kun opretter konto for at få bonus.

Regler og vilkår:  Vi henviser til Betsafe hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Denne anmeldelse afspejler en sum af flere personers individuelle erfaringer, meninger og observationer omkring produkter og services udbudt af bookmakeren. Alle holdninger og anbefalinger der tilkendegives i ovenstående er således udelukkende BetXpert's egne. I tråd med vores forretningsmodel, er anmeldelsen udarbejdet af personer uden indblik i evt. annoncøraftaler med bookmakeren.

Feedback