Annonce
Annonce
Annonce

Betsafe Velkomstbonus: Opret en konto og få 100% op til 500 kr. i risikofrit spil

Vores rating:

Hos Betsafe kan nye, dansk bosiddende kunder med NemID få et risikofrit spil på op til 500 kr. på første indbetaling. Hvis du indbetaler op til 500 kr., så får du et risikofrit spil på op til 500 kr. som velkomstbonus.  

 • Tryk på linket i den grønne boks nederst på denne side og opret en Betsafe konto. 
 • Indbetal mindst 100 kr. 
 • Herefter får du automatisk et risikofrit spil som oprettelsesbonus af Betsafe. Størrelsen af dit risikofrie spil er afhængig af det beløb, du indsætter som første indbetaling.
 • Hvis du indbetaler mellem 100 og 249 kr., modtager du et risikofrit spil på 100 kr. til al sport. Indbetaler du mellem 250 og 499 kr., modtager du et risikofrit spil på 250 kr. Indbetaler du 500 kr. eller mere, modtager du et risikofrit spil på 500 kr.


Hent 500 DKK Risikofrit Spil fra Betsafe her
18+ | ludomani.dk | regler og vilkår gælder
Omsætningskrav 1.00x indskud til minimum odds 1,50.Benytter du dig af den maksimale bonus skal du altså omsætte for 500 DKK for at spille den fulde bonus fri.

Yderligere vilkår Tilbuddet er kun gældende for kunder bosat i Danmark. Du kan bruge dit risikofrie spil på et hvilket som helst event både pre-match og live og både på desktop og mobil. Hvis du ikke har brugt dit risikofrie spil inden syv dage efter modtagelsen, vil det gå tabt og blive fjernet fra din konto. Dit risikofrie spil aktiveres ved at krydse af i check-boksen på spillekuponen, inden du afgiver væddemålet. Du skal have de nødvendige midler på din konto for at kunne placere et risikofrit spil. Det risikofrie spil er ikke tilgængeligt for spillere, som anvender Neteller eller Skrill som betalingsmetode til deres første indbetaling. Hvis dit risikofrie spil taber, vil du få dine penge tilbage straks uden omsætningskrav. Hvis dit risikofrie spil vinder, vil du få hele beløbet udbetalt inklusiv indsatsen. Der er et omsætningskrav på tre gange nettogevinsten (gevinsten minus indsatsen) til odds 1,50 eller højere indenfor 60 dage. Systemvæddemål bidrager ikke til bonussens omsætningskrav. BEMÆRK: Man kan godt få bonus hos både NordicBet og Betsafe (samme selskab), men risikerer at få den konfiskeret (inkl eventuelle gevinster), hvis man opfattes som bonusjæger, dvs. hvis man kun opretter konto for at få bonus.
Regler og vilkår:  Vi henviser til Betsafe hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Bemærk! Vi bestræber os på altid at holde informationer om bonus ajour via tæt kommunikation med bookmakerne, men påtager os intet ansvar, da bookmakerne kan ændre i vilkår uden at varsle os. Derfor skal man altid dobbeltchecke de gældende vilkår på bookmakernes egne hjemmesider.

500 kr. i bonus hos Betsafe 

Som beskrevet ovenfor kan du få op til 500 kr. i risikofrit spil som startbonus hos Betsafe. Du skal dog være opmærksom på, at der er nogle bonusbetingelser, som skal overholdes i forbindelse med denne bonus. Du skal benytte dit risikofrie væddemål indenfor syv dage, ellers frafalder det. Du aktiverer dit risikofrie væddemål ved at krydse af i check-boksen på din spillekupon. Hvis du taber på dit risikofrie spil, så får du alle pengene tilbage uden omsætningskrav. Hvis du vinder på dit risikofrie væddemål, så skal nettogevinsten (gevinsten minus indsatsen) gennemspilles tre gange til minimum odds 1,50. Du skal være opmærksom på, at systemvæddemål ikke tæller med i omsætningskravet. Du har i alt 60 dage til at opfylde disse krav. 

Generelle kampagner, freebets og tilbud hos Betsafe 

Udover velkomstbonus til nye kunder har Betsafe også indimellem tilbud, kampagner og freebets til eksisterende kunder. Når der er nogle særlig interessante kampagner, vil vi tilføje dem under fanebladet ”kampagner”. Her kan du orientere dig om nuværende og tidligere kampagner. Tidligere har Betsafe f.eks. givet mulighed for at optjene risikofrie spil eller live freebet på udvalgte begivenheder som Champions League eller Europa League. 

BetXpert er blevet kontaktet af flere brugere, der har konto hos Betsafe, og som har fået at vide, at de er blevet udelukket fra at deltage i kampagner hos Betsafe.

Sådan bruger du din Betsafe bonus: 

Når du har fulgt vores link, oprettet dig, lavet din første indbetaling og fået dit risikofrie spil, er du klar til at spille hos Betsafe. Det er en god idé at være helt opdateret på bonusreglerne omkring din startbonus. I første omgang skal du huske at dit risikofrie spil skal placeres indenfor syv dage. Så hvis du f.eks. gerne vil bruge det på en kamp i engelsk fodbold, så skal du være opmærksom på ikke at oprette dig i en periode, hvor der ikke spilles kampe i England. Hvis du forhåbentlig vinder på dit risikofrie spil, så skal du omsætte nettogevinsten herfra tre gange til mindst odds 1,50 indenfor 60 dage. Odds 1,50 er et forholdsvist lavt odds og betyder, at bookmakerne har vurderet, at der er 66,67 % chance for, at dette udfald sker. Hvis du har en fornuftig, rationel og velovervejet tilgang til betting, så er der bestemt en god mulighed for at kunne opfylde disse krav, og få en god start på din bettingkonto hos Betsafe. Nedenfor har vi samlet et par grundlæggende gode råd til, hvordan du kan få succes med betting.  

Gode generelle råd om betting: 

 • Betting handler helt grundlæggende om at kunne lave en bedre og mere præcis chancevurdering af en specifik kamp end bookmakerne. Det er derfor ikke nok at kunne forudsige, hvem der er favorit i et givent opgør. Det har bookmakerne allerede gjort, og det er de som regel gode til. Du skal i stedet finde de odds, som du mener, at bookmakerne har sat forkert. Det er svært, men ikke umuligt. Et godt sted at starte er vores artikel om valuebetting og chancevurdering, som du kan finde her. 
 • Det er altid en god idé at lære af andre. Dette gælder også indenfor betting. Det er derfor en god idé at finde analyser og anbefalinger fra anerkendte spileksperter. Udover at du kan følge deres råd og spille på deres anbefalinger, så er det også en god måde selv at blive klogere og bedre indenfor betting. Du kan lære meget ved at læse, hvordan de tilgår en analyse, og hvilke ting de lægger vægt på. Et godt sted at starte er vores sektion med spilforslag, som du finder her. 
 • Selvom det kan være sjovt og fristende at spille mange kampe på en kupon, så er det ikke vejen til overskud i længden. Du kan selvfølgelig være heldig at ramme et højt odds, men alle anerkendte eksperter er enige om, at en af de vigtigste forudsætninger for at få overskud i længden er, at du primært spiller singlespil. Du kan læse vores artikel om emnet her. 
 • Husk at følg din hjerne mere end din intuition. Intuition og mavefornemmelse har også sin plads, men du skal først og fremmest være saglig og objektiv, når du vurderer værdien af en spilmulighed. Derfor skal du være meget varsom med at spille på dit eget yndlingshold. Her bliver ens objektivitet ofte sløret af tilhørsforholdet til favoritholdet.  
 • Husk også at hold hovedet koldt og spil aldrig for mere, end du kan tåle at tabe.  

Betsafe bonuskode: 

Der findes ikke nogen specielle bonuskoder til Betsafe, som kan give dig en speciel eller fordelagtig velkomstbonus. Vi har allerede beskrevet, hvordan du får den velkomstbonus, som Betsafe tilbyder, og det involverer ikke nogen bonuskoder. Du skal blot følge vores anvisninger og link, som beskrevet øverst i denne tekst. Det kan nemt være, at du via andre hjemmesider har læst om begreber såsom velkomstkoder, kampagnekoder eller kuponkoder, men de har ingen reel funktion. Hos BetXpert går vi ind for at gøre tingene så nemme som mulige for vores brugere, og derfor har vi beskrevet, hvordan du får bonussen blot ved at følge linket øverst i teksten her.  

Bonuskoder til Betsafe 

Du skal ikke blive forvirret, hvis du har læst om andre udtryk for bonuskoder, som f.eks. tilbudskoder eller kuponkoder, de dækker nemlig alle over det samme, og de har som beskrevet ingen reel funktion.  

Månedens bonus hos Betsafe 

Det er heller ikke tilfældet, at der skulle findes en speciel månedens bonus hos Betsafe, eller en ekstra fordelagtig Betsafe måneds bonus. Så det gør altså ingen forskel, om du opretter din konto f.eks. d. 31. januar eller 1. februar. Du vil stadig modtage den samme type velkomstbonus, hvis blot du følger vores link øverst. Det er dog rigtigt, at Betsafe ligesom andre bookmakere indimellem ændrer deres startbonus. Men det er langt fra noget, der sker hver måned, og det har ikke noget med de forvirrende begreber såsom måneds bonus at gøre. 

Regler og vilkår for velkomstbonussen hos Betsafe 

Hvem kan få denne bonustype hos Betsafe? 

 • Alle nye brugere hos Betsafe kan få denne velkomstbonus. Du skal dog være over 18 år og være bosiddende i Danmark. Vær også opmærksom på, at tilbuddet kun gælder for én person per husstand og/eller IP-adresse. 

Hvordan kan jeg indbetale for at få min startbonus? 

 • Du kan bruge de fleste gængse betalingskort såsom Dankort, Visa og Mastercard for at få denne startbonus. Du får dog ikke bonussen, hvis du anvender Neteller eller Moneybookers til at lave indbetalingen.  

Hvad er minimumsindbetalingen for at få bonus? 

 • Du skal minimum indbetale 100 kr. for at få bonussen. 

Hvad er maksimumsindbetalingen for at få bonus? 

 • Du kan maksimalt få 500 kr. i startbonus i form af et risikofrit spil. Du kan godt vælge at indbetale mere end 500 kr. på din første indbetaling, men du får højest et risikofrit spil på 500 kr.   

Hvor meget skal jeg spille for, før jeg kan trække penge ud? 

 • Hvis du taber, får du beløbet af dit risikofrie spil tilbage igen uden omsætningskrav. Hvis du vinder, skal du gennemspille din nettogevinst (Gevinst minus indsats) tre gange til minimum odds 1,50. 

Er der et minimumsodds på de væddemål, der tæller med i omsætningskravet? 

 • Ja. Dine væddemål skal placeres til minimum odds 1,50 for at tælle med i gennemspilskravet. 

Er der en udløbsdato for, hvornår jeg skal have opfyldt gennemspilskravet? 

 • Gennemspilskravet skal være opfyldt indenfor 60 dage.  
Hent 500 DKK Risikofrit Spil fra Betsafe her
18+ | ludomani.dk | regler og vilkår gælder

Denne anmeldelse afspejler en sum af flere personers individuelle erfaringer, meninger og observationer omkring produkter og services udbudt af bookmakeren. Alle holdninger og anbefalinger der tilkendegives i ovenstående er således udelukkende BetXpert's egne. I tråd med vores forretningsmodel, er anmeldelsen udarbejdet af personer uden indblik i evt. annoncøraftaler med bookmakeren.

Feedback