Betsafe gearer op til EM-slutrunden og har lanceret en Euro Hangout-side med flotte konkurrencer og andre gode tilbud...

The Daily Euro Hangout er navnet på Betsafes specielle EM-side, der under slutrunden vil bugne af flotte konkurrencer og tilbud til brugerne.

50.000 kr. i oddskonkurrence

Som et af tiltagene kører Betsafe tre ugentlige konkurrencer (10.000 kr. i præmier pr. uge) og en hovedkonkurrence (20.000 kr.) under hele slutrunden.

Konkurrencen går ud på at ramme det højeste odds via kombinationsspil og top 10 belønnes med præmier.

Sådan deltager du

Placer kombinationsspil (dobbelt, tripler osv.) på alle kampe / begivenheder, der bliver spillet 8 juni - 1. juli 2012 for minimum 10 kr., så er du automatisk i denne konkurrence. Deltageren med det spil med de højest vindende odds er vinderen af konkurrencen. Top 10 modtager præmier.

Bemærk: Du kan placere så mange kuponer, som du har lyst til i denne konkurrence. Kun kuponer, der er afviklede før 23.59 CET hver søndag gælder for den aktive konkurrence. Væddemål der afgøres efter dette tidspunkt vil tælle til den næste konkurrence. Det er ikke tidspunktet for placeringen af kuponen, der tæller, det er, når kuponen er afgjort. Check for præcise datoer for de forskellige konkurrencer.