Der er københavner-derby i mesterskabsslutspillet, når guldfavoritterne FC København tager imod Brøndby i søndagens Superliga-brag. Se bookmakernes bedste odds for FCK - Brøndby.

Vi kan se frem til et underholdende opgør i Parken, hvor der skulle være gode chancer for en målrig og intens affære. Der var i hvert fald godt gang i netmaskerne i midtugens pokalsemifinale, hvor FC København indkasserede et 2-3 nederlag i Farum til FCN.

Brøndby kommer også med et nederlag i bagagen, da Randers forlod Vestegnen med en 4-0 sejr i sidste spillerunde. Brøndby er isoleret på 6. pladsen og har tabt 3 af de 4 kampe i mesterskabsslutspillet. Skal det blive til 3 point i Parken, så skal især Nicolai Vallys og topscorer Ohi Omoijuanfo finde skarpheden og vejen til netmaskerne.

Men der skal også gøres et stort hos Brøndby-træner Jesper Sørensen, der skal have sparket selvtillid ind i truppen inden turen til Parken.

Odds på FC København - Brøndby

FC København skal forsvare deres førsteplads og kan tage endnu et skridt mod mesterskabet med en sejr over rivalerne.

Skal vi tro bookmakerne, så har Brøndby ikke store chancer for at slippe væk med alle tre point, da FC København indtager en solid favoritrolle. Der er kampstart søndag den 30. april kl. 16.00.

FC København - Brøndby IF

Dagens dommer er Sandi Putros, der holder et gennemsnit på fire kort pr kamp i denne sæson. Han har endnu ikke haft brug for det røde kort i denne sæson.

FCK - Brøndby: Over 2,5 mål til odds 1,82 hos Marathonbet

Vores ekspert Weberen ser frem mod et spændende og målrigt opgør i Parken. Brøndby har spillet nogle meget underholdende kampe på det seneste og her er anbefalet odds 1,82 hos Marathonbet for Over 2,5 mål i kampen
Læs ekspertanalyse fra Weberen her

Hvis du vil læse spilforslag fra BetXperts eksperpanel, kan du finde dem alle lige her.

Foto: WOLFGANG RATTAY / POOL / AFP

ComeOn: Få freebet på 100 kr. til FCK - Brøndby

Bud på startopstillinger

FC København (4-3-3):
Kamil Grabara - Peter Ankersen, Denis Vavro, Valdemar Lund, Elias Jelert - Lukas Lerager, Rasmus Falk, Viktor Claesson - Jordan Larsson, Hakon Haraldsson, Mohamed Daramy

Brøndby (3-4-2-1):
Mads Hermansen - Kevin Tshiembe, Rasmus Lauritsen, Frederik Winther - Sebastian Sebulonsen, Joe Bell, Mathias Greve, Kevin Mensah - Mathias Kvistgaarden, Nicolai Vallys - Ohi Omoijuanfo

På FC Københavns skadesliste finder vi Andreas Cornelius, Zeca, Nicolai Boilesen og midterforsvarer Davit Khocholava.

Ofte stillede spørgsmål

🔎 Hvornår afvikles FCK - Brøndby?
Der er derby i Parken mellem FC København - Brøndby søndag den 30, november klokken 16.00.

🔎 Hvor kan jeg se Brøndby - FCK?
Du kan følge FCK - Brøndby direkte på TV3+. Vil du livestreame FCK - Brøndby, kan dette gøres på Viaplay.